Pannóniába hányas keverék kell?
Köszi!!
de biztos, hogy annyira olajos??
Gyárilag, bejáratott motorra 1:25 volt az előírás.
Persze modern olajjal én eljárkáltam 1:30-ban vele - viszont a benzint nem szabad sajnálni és nem szabad az utángyártott dugattyúkkal a végét próbálgatni: nekem 7000 km volt már benne, amikor megolvadt az indiai Ambika dugattyú. Persze feküdtem a tankon és valahol 100 fölött lehetett a sebesség, de iszonyat szerencsém volt hogy nem szorult meg, csak elolvadt.
Épp ezért csinálok most egy másik motort, aminél már tűgörgős lesz a hajtórúd, kap egy gyárinál finomabban beállítható karburátort, hosszabb szekunder áttételt és némi motor- és kipufogótuningot.
Egyébként csak ajánlani tudom a Balogh-Wohlmuth: Pannoniák kezelése és javítása (ezt hívják piros könyvnek) és a Szente Gyula: Így gondozd a Pannoniádat könyveket. Mindkettő fent van a neten, ingyen le tudod szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!