Ki tartja be? Elindulás előtt le elenőrizük a kormányt fék világitás? Senki
hany eves is vagy, 15?
az, hogy te nem erted, meg nem jelenti azt, hogy hulyeseg. nyilvan nem csinalja vegig mindenki minden alkalommal, de pl. a lampak ellenorzese nem tul ordongos dolog (felkapcsolod es latszik h. vilagit v. sem), a gumikat kb. latod mennyire laposak-e vagy sem, a kormany/fek allapotat az elso 15 meteren meg ugyis erzed.
Na mi van megbuktál forgalmi vizsgán van mi?
Én sem szoktam napi rutinként minden első induláskor körbenézni az autót, viszont szerintem heti egyszer a világítást pl. körbenézem. És tudod miért?
Tegyük fel, hogy szürkületben, vagy épp ködös időben megyek. Le akarok kanyarodni, de hátul nem világítok elég jól, vagy épp sehogy. Esetleg kiég az index izzóm is. A mögöttem haladó későn észleli, hogy lassítok, és belémszáll...
Akár le is ültethetnek ezért. Gondolj csak bele, egy ízzó ~100ft, de legalábbis olcsóbb, mint amekkora galibát okozhat a hiánya.
És tudod ki itt a hülye? TE, öcsém. Én tudom magamról, hogy "jól" vezetek. Ez ugye relatív, de vegyük alapul a teherautó és személyautó vezetési tapasztalatomat és a levezetett BALESETMENTES kilométereket. Nagyon kell figyelni a többiekre is, sokszor kerültem már én is forró helyzetbe, csak azért mert a másik fél gyakorlatlan/figyelmetlen volt vagy mert jampizott a haverok/csajok előtt.
Vagy mert le sem szarja az autóját... Én már majdnem taroltam le másik autóst azért, mert nem volt jól kivilágítva, és nem is láttam hogy ott van az úton. A biciklisekről még nem is beszéltem, na ez egy külön állatfaj, főleg faluhelyen...
Látni és látszani, tudod?
Kormány, fék a kapuig kiderül. Indexet tudom a visszajelzö alapján. Lámpákat sötétben látom menet közben ha világítanak (a módját leírták).
Krreket minden nap megnézem mert alufelni van rajta és tetszik. Tehát megcsodálom ha elmegyek mellette.
Szálab, az, hogy szerinted én mit csinálok/nem csinálok, vagy mim van/nincs, engem nem érdekel.
Ha már trollkodásnál tartunk...Te válaszoltál a kérdésre?
Egyezzünk meg egy döntetlenben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!