Friss jogsival az úton állandóan elindulásnál kecskézek? De mért?
"kecskézek" :DD
Megszokni nem fogod tudni soha a büdös életben, ha a benzinest dízelként akarod vezetni! A benzinesnek nagyobb gázt kell adni, ha ugyanúgy kuplungolsz!
Itt is az a baj, hogy a fillérbszó oktató úgy oktat dízellel, hogy indulásnál nehogy a gázhoz érjen a tanuló, mert akkor az plusz 3 köbcenti gázolaj.. utána meg csodálkozunk, hogy a benzinessel egyik sem tud elindulni :)
Nem csak a kuplungot kell engedni, hanem gázt is kell adni és akkor nem lesz darabos a benzin :D
engedd fel addig ahol érzed hogy "fog", már kezd erőlködni kicsit és akkor egyenletesen engeded és nyomod a gázt.
én benzinessel tanultam eddig összesen 3-4x fulladtam le (2x oktatóéval 1x mienkkel)
Gyakorolj. MINDEN ismétlem MINDEN személyautó el tud indulni gázadás nélkül, pusztán kuplunggal bármiféle rángatás nélkül. Aki nem ezt mondja az hazudik vagy béna. Csak tudni kell érzéssel kezelni a kuplungot.
Persze a forgalomban nyilván gázzal kell indulni, hogy a forgalom ritmusát fel tudd venni. De ha megtanulod kezelni a kuplungot akkor onnantól kezdve már gyerekjáték lesz olyan tempóba elindulni - természetesen rángatás nélkül - amilyennel csak akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!