Friss jogsival az úton állandóan elindulásnál kecskézek? De mért?
off: leirja hogy lány, 24 éves, és mindenki benyal és visszakozik.
Nekem sosem voltak ilyen problémáim, akár dieselt akár benzinest vezetek, legyen szó akár első vezetésről, érzi az ember, hogy mit kíván az autó, és alkalmazkodik hozzá, és akkor jóban lesz az autó a sofőrrel.
Azt nem nevezném jobb vezetésnek, hogy ahol 90-el lehetne menni ott tötyög 70-el, mert ráér és így amúgy is kevesebbet eszik... (Viszont balesetveszélyes a lassúsága miatt, feltartja a forgalmat.)
Na meg mikor a mamám majdnem letolt az útról, mert "nem vett észre". (Merdedes-Benz 240D... szerintetek??!!)
Ez lehetséges, bár szerintem kár általánosítani, mert nem biztos, hogy többségben vannak a jobban vezető idősek, mint a fiatalok. De a megjegyzés nem erről szólt, mert Te itt egy már jól vezető 63 éves nőt állítasz párhuzamba egy még mazsola 24 éves lánnyal.
Ha valaki 63 éves nő létére még mindig kecskéz (tetszik ez a kifejezés :D) az autóval, az jó eséllyel már soha nem fog megtanulni normálisan elindulni a járgányával. Ellenben egy friss jogsis 24 éves lány még jó eséllyel levetkőzheti ezt a problémát. Erre értettem a megjegyzésemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!