Jogosítvány nélküli vezetés?
Gumibottal meg*** :)
Ha elkapnak,számíts a legroszabra,ha kiskorú vagy,akkor javítóintézetbe is bedobhatnak,ha nagykorú akkor börtön.
Ha elmenekülsz,akkor hogy büntetnének meg?
Mivel mész? Ha simsonnal akkor ne hidd hogy eltudsz menekülni előlük. Ha eltudsz,akkor nagyon ne menj ki utána,mert rálesznek cuppanva a motorokra.
ha elmenekülsz, semmit se tudnak tenni, de nem biztos hogy összejön
ha nem állsz meg, és utolérnek, könnyen lehet, hogy leszorítanak, engem majdnem fellökött egy civil rendőrautó, mert nem tudtam, hogy rendőr, mutogatta az igazolványát, de nem oda figyeltem, mentem tovább
erre elém vágott, meg le akart szorítani, majdnem elestem, szóval óvatosan
ha erre adod a fejed, az első utcába kanyarodj le, és szűk kis utcákban tűnj el, ahogy tudsz, vagy menj járdára,menj be az erdőbe, de ne húzd el sokáig az üldözést, mert bajod lesz
Én azt mondanám, hogy ha mindneképpen menekülni akarsz, akkor keress forgalmasabb helyet, hogy az autók feltartsák a rendőrautót. Ha csak pár mp előnyöd lesz, az is valami.
Kisutcákban tűnnák el én is. És legrövidebb úton haza, vagy forgalmas parkolóba, pl Tesco.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!