Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jogosítvány nélküli vezetés?

Jogosítvány nélküli vezetés?

Figyelt kérdés
elvették a kismotor jogsimat..mivel elkaptak autóval jogosítvány nélküli vezetés miatt..az lenne a kérdés hogy,ha én kismotorral közlekedek(nem kell rá rendszám)és ha egy rendőr megakar állítani de én nem állok meg és el menekülök akkor mit tudnak tenni?

2013. nov. 18. 15:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Gumibottal meg*** :)

Ha elkapnak,számíts a legroszabra,ha kiskorú vagy,akkor javítóintézetbe is bedobhatnak,ha nagykorú akkor börtön.

2013. nov. 18. 15:28
 2/10 A kérdező kommentje:
én azt tudom.de ha én elmenekülök utána már nem tudnak meg büntetni ugye?
2013. nov. 18. 15:33
 3/10 anonim válasza:
100%
hogy akarsz elmenekülni kismotorral?:D a rendőr ha autóban ül kb. 5 mp alatt kap el.:D
2013. nov. 18. 15:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha elmenekülsz,akkor hogy büntetnének meg?

Mivel mész? Ha simsonnal akkor ne hidd hogy eltudsz menekülni előlük. Ha eltudsz,akkor nagyon ne menj ki utána,mert rálesznek cuppanva a motorokra.

2013. nov. 18. 15:36
 5/10 anonim ***** válasza:
78%
Amugy ha olyan rendőrt fogsz ki,akkor simán hátba vagy lábon lőhet.
2013. nov. 18. 15:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire hülye vagy hogy nem fogod fel a tétet akkor hajrá.
2013. nov. 18. 15:45
 7/10 anonim ***** válasza:
el tudnál menekülni végülis ha erdőben vagy föld uton vagy de sima aszfalt uton esélyed sincs
2013. nov. 18. 15:49
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

ha elmenekülsz, semmit se tudnak tenni, de nem biztos hogy összejön

ha nem állsz meg, és utolérnek, könnyen lehet, hogy leszorítanak, engem majdnem fellökött egy civil rendőrautó, mert nem tudtam, hogy rendőr, mutogatta az igazolványát, de nem oda figyeltem, mentem tovább

erre elém vágott, meg le akart szorítani, majdnem elestem, szóval óvatosan

ha erre adod a fejed, az első utcába kanyarodj le, és szűk kis utcákban tűnj el, ahogy tudsz, vagy menj járdára,menj be az erdőbe, de ne húzd el sokáig az üldözést, mert bajod lesz

2013. nov. 18. 16:05
 9/10 anonim ***** válasza:

Én azt mondanám, hogy ha mindneképpen menekülni akarsz, akkor keress forgalmasabb helyet, hogy az autók feltartsák a rendőrautót. Ha csak pár mp előnyöd lesz, az is valami.

Kisutcákban tűnnák el én is. És legrövidebb úton haza, vagy forgalmas parkolóba, pl Tesco.

2013. nov. 18. 19:17
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem simpsonom van nyugi:D igazából 70es a motor.kb olyan helyen közlekedek ahol 150méterenként le lehet kanyarodni utcákba,földesutakra,stb..10éve cross motorozok szóval a földes úton simán elmegyek..:D nem hiszem h ő ott tolná neki 60-70el.. :D ja és mivel cross motorozk ezért körübelül 10km körzetbe tudom a földes utakat stb...ja és egyébként suliba járás miatt kell a motorom:) szóval nem mindenfelé akarok elmenni csak suliba:)..de egyébként mondhatni a legjobb időszakba vették el a jogsim:) mert télen azért mégse motorozik annyit az ember mint nyáron mivel az idő járás nem engedi.
2013. nov. 20. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!