Ha kettesből véletlenül nem hármasba hanem ötösbe váltok?
Figyelt kérdés
2013. nov. 14. 18:07
1/8 anonim válasza:
rángat a kocsi elég komolyan. ennyi. kuplungot benyomod és visszateszed 3asba
2/8 anonim válasza:
Ha kihuzatja rendesen másodikban, akkor akár 5.be is mehet.
3/8 anonim válasza:
nagyon lecsökken a fordulat, kinyomod a kuplungot és korrigálsz, baja nem igazán lesz attól ha 1-2x elcseszed, gondolom rendszeresen meg nem tervezed így...
4/8 Sinead válasza:
Hébe-hóba velem is megesik, próbáld úgy hogy kiveszed kettőből és csak feltolod a váltóbotot.
5/8 anonim válasza:
Sosem szoktam véletlenül, csak szándékosan. Ha van több jól ismert lámpa, ami tudom hogy van időzítve, akkor kettesben kihúzatva megy ötbe. De ha nem huzatom, csak kicsit intenzívebben gyorsulok, és már kettőben elérem az utazót (55-60), akkor simán teszem ötbe, elvégre azzal már simán gurul 45-től.
6/8 anonim válasza:
függ, hogy mennyi a sebesség.
Ha 50, akkor minden ok (nálam legalábbis(
Ha csak 25, akkor rángatni fog
7/8 anonim válasza:
Pontozzatok le nyugodtan, de a kérdező azt írta VÉLETLENÜL vált 5-öst 3-as helyett, tehát nyilván nem az a célja, hogy 5000-ig húzza 2-esben és utána szúrja az 5-öst, ami engem arra enged következtetni, hogy 30 környékén kapja a motor a 5.-et, és annál a tempónál jó ha 500-at forog a főtengely, ami igen káros a siklócsapágyaknak, tehát nem tesz jót a motornak, de mivel rendszeresen nem csinálja ezért elhanyagolható...
8/8 anonim válasza:
7/7!Én zöldet adok neked igazad van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!