A '97es Ford Fiesta-mnak manuális ablaktekeröje van és valahogy véletlenül sikerült letörnöm a vezetöoldali ajtorol a kart amivel tekerem fel-le az ablakot. Mennyibe kerülhet a javitása kb?
Az ajtóban lévő tengely recézett, erre megy a műanyag amiben általában van egy fém ellendarab, hogy sokáig bírja a strapát. A kettőt kis rögzítőgyűrű vagy klipsz szokta összefogni, hogy ne lehessen csak úgy lehúzni. Valószínűleg az ellendarabot meg a klipszet látod, azok maradtak rajta az ajtón.
Persze ez csak tipp - ha dobsz fel képet az alapján lehetne megmondani fixre hogy mi is a helyzet.
Az ajtóból kijövő tengely eltöréséhez kb. kalapács kellene. Igaz nekem 1990-es Fiestám volt, az is csak pár hónapig, de az ablaktekerő tengelye kisujjnyi vastag volt. :)
Mármint hátul, mert elöl elektromos volt gyárilag.
Megnéztem neked: a Cromax-nál az eredeti Ford tekerő 6000 forint, hozzá a rögzítőklipsz még 600. Erre rászámolsz némi munkadíjat, szóval 8-9e lenne a javítása.
Ezért ajánlottam fel hogy fotózd le, küld át a képet, megmondom mit tudsz tenni. Bontottban olcsóbban jössz ki ha van a környéken bontó és nem kell postázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!