Miből élnek ezek a full gazdag emberek akik Bentleyvel járnak meg ilyesmi? (Miskolc, Debrecen pl. )
Figyelt kérdés
2013. nov. 11. 18:31
21/30 anonim válasza:
De majd mindenki eldönti hisz-e neked, én természetesen nem, ahogy a másik kérdésnél szintén senki.
22/30 anonim válasza:
Százalék semmit nem bizonyít . Legalább 20-30 olyan százalékost láttam már mint az enyém. Egyszerű matek 1-100ig terjednek a százalékok tehát elvileg maximum 100 egyedi százalék lehet a többi mind azonos valakiével. És van 540ezer regisztrált tag, ami óriási szám, de ők is csak 100 számon osztoznak ,de gyakorlatban kevesebben mert 100 %-os sem marad sokáig valaki de 10 alatt sem szokott lenni sok. Szóval egyforma százalékot nem nehéz találni itt ugyebár. Ezt csak úgy leírtam ,mert a hatalmas logikával rendelkező nyomozózsenik kicsit idegesítenek már .
23/30 anonim válasza:
17-es ez fájt.. Több száz 59%-os ember írogat ide a fórumra.
24/30 anonim válasza:
Rengeteg 23 éves 59%os gazdag csaj irogat ide, én ezt irtam te kutyahugy nyelő. Ma márnem tanítják a gyerekeket olvasni általános iskolába?
25/30 anonim válasza:
De szép putris beszólás volt, kapsz érte egy csontot is. Van e pontos statisztikád az oldal félmillió regisztráltjának demográfiai és pénzügyi helyzetéről és ha van be tudod e bizonyítani ,hogy sok avagy kevés 20-onéves gazadag nőnemű van 59 % -on ? Ha nem ,akkor jobb ha csendbe maradsz.
27/30 anonim válasza:
Szülész-nőgyógyászok :) Meg kell nézni a szülészeti klinika előtt parkoló autókat Debrecenben.
28/30 anonim válasza:
Én csori vagyok vagyis annak szàmitok egy bentli tulajhoz képest mégis jó autokkal màszkàlok. Én egy autokereskedésben dolgozom foglalkozunk luxusmàrkàk bérbeadàsàval is. Mindig olyan autoval megyünk haza ami épp nem kell senkinek. Én is szoktam olyat csinàlni ,hogy pl hétvégére hazaviszek valami komolyabb autót. Most pl egy Q7 el jàrok màr egy hete de volt màr nàlam ferràri is. A Ferràrikat bécsbe visszük szervizelni ez egy egész napos kiràndulàs ilyenkor és persze hogy péntek délutàn megyünk érte mikor màr nem visszük vissza a telephelyre! Szoval van ilyen is. Nem kell mindenkit gazdagnak nézni akinek a segge alatt dràga autó van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!