Miből élnek ezek a full gazdag emberek akik Bentleyvel járnak meg ilyesmi? (Miskolc, Debrecen pl. )
Van, aki itthon is marha jól keres. Nem kell ahhoz külföldinek lenni.
Az én rokonságomban is van olyan, aki 6 számjegyű összeget tesz zsebre havonta. Ehhez képest az enyém zsebpénz. :)
de ők mivel foglalkoznak h ennyit keresnek ? :)
illetve szerintetek mi az a fizetés, amiből már telik egy ilyen értékű kocsira/fenntartásra ?
Idehaza 90 % -uk illegális dolgokból. Vagy ha nem ,akkor valami vállalkozásból vagy több vállalkozásból, amire a kezdő tőkét illegális forrásból szerezte annak idején ,amire már nem is akar emlékezni ,de már rég kifehérítette. Sok pénzből lesz a nagyonsok pénz, a nagy semmiből 100milliókat nagyon ritkán lehet összehozni ,főleg nem itthon.
Ha még feltűnően villog is vele ,tehát Bentleyvel jár csicsa villában él ,kilós fukszokkal teli ,akkor szinte biztos ez.
Ő meg is érdemli, tanult és küszködött érte. :)
De mi az a havi kereset, amitől már telik ilyen értékű autó fenntartására, stb. ?
Azt nem tudom. Mennyibe kerül nagyságrendileg egy Bentley? 40-50 millió?
Mert akkor kb 7 számjegyű fizetés kell, hogy nyugodt szívvel megvegye.
Én ismerek 1-2 jól kereső embert de ilyen autó fenntartására még nekik se telik. Szerintem ezek valami vállalkozók lehetnek havi 3-4 millió nettó bevétellel.
Akit én személyesen ismerek főmérnök 600-at keres, vezérigazgató nálunk 1,5 milliót. Persze nettó.
8-12 milliós kocsijuk van a cégesen kívül. Ha belegondolsz ez nem is akkora pénz, hogy hivalkodni lehessen vele.
Nagy családi ház fenntartása nem 2 Forint, a kocsié se, gyerekeknek iskola, ruha, zsebpénz, felnőtt gyerekeiknek a támogatása, családi nyaralások, wellness, stb. Aztán nem is marad belőle sok.
Persze mondhatnánk, hogy adócsalók, vagy ami erre a környékre nagyon jellemző prosti futtatás nyugat Európában.
Egy biztos: Bentleyhez alkalmazotti fizetés nagyon ritkán elég szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!