Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miből élnek ezek a full...

Miből élnek ezek a full gazdag emberek akik Bentleyvel járnak meg ilyesmi? (Miskolc, Debrecen pl. )

Figyelt kérdés
2013. nov. 11. 18:31
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Ezen már én is gondolkodtam. :)
2013. nov. 11. 18:33
 2/30 anonim ***** válasza:

Van, aki itthon is marha jól keres. Nem kell ahhoz külföldinek lenni.

Az én rokonságomban is van olyan, aki 6 számjegyű összeget tesz zsebre havonta. Ehhez képest az enyém zsebpénz. :)

2013. nov. 11. 18:45
 3/30 A kérdező kommentje:

de ők mivel foglalkoznak h ennyit keresnek ? :)

illetve szerintetek mi az a fizetés, amiből már telik egy ilyen értékű kocsira/fenntartásra ?

2013. nov. 11. 18:48
 4/30 anonim ***** válasza:
90%
Az ismerősöm speciel egy nagy, külföldi anyavállalattal rendelkező cégnél dolgozik, mint részlegvezető, villamosmérnök diplomával.
2013. nov. 11. 18:49
 5/30 anonim ***** válasza:
54%

Idehaza 90 % -uk illegális dolgokból. Vagy ha nem ,akkor valami vállalkozásból vagy több vállalkozásból, amire a kezdő tőkét illegális forrásból szerezte annak idején ,amire már nem is akar emlékezni ,de már rég kifehérítette. Sok pénzből lesz a nagyonsok pénz, a nagy semmiből 100milliókat nagyon ritkán lehet összehozni ,főleg nem itthon.

Ha még feltűnően villog is vele ,tehát Bentleyvel jár csicsa villában él ,kilós fukszokkal teli ,akkor szinte biztos ez.

2013. nov. 11. 18:52
 6/30 A kérdező kommentje:

Ő meg is érdemli, tanult és küszködött érte. :)

De mi az a havi kereset, amitől már telik ilyen értékű autó fenntartására, stb. ?

2013. nov. 11. 18:53
 7/30 anonim ***** válasza:
90%

Azt nem tudom. Mennyibe kerül nagyságrendileg egy Bentley? 40-50 millió?

Mert akkor kb 7 számjegyű fizetés kell, hogy nyugodt szívvel megvegye.

2013. nov. 11. 18:55
 8/30 anonim ***** válasza:

Én ismerek 1-2 jól kereső embert de ilyen autó fenntartására még nekik se telik. Szerintem ezek valami vállalkozók lehetnek havi 3-4 millió nettó bevétellel.

Akit én személyesen ismerek főmérnök 600-at keres, vezérigazgató nálunk 1,5 milliót. Persze nettó.

8-12 milliós kocsijuk van a cégesen kívül. Ha belegondolsz ez nem is akkora pénz, hogy hivalkodni lehessen vele.

Nagy családi ház fenntartása nem 2 Forint, a kocsié se, gyerekeknek iskola, ruha, zsebpénz, felnőtt gyerekeiknek a támogatása, családi nyaralások, wellness, stb. Aztán nem is marad belőle sok.

Persze mondhatnánk, hogy adócsalók, vagy ami erre a környékre nagyon jellemző prosti futtatás nyugat Európában.

Egy biztos: Bentleyhez alkalmazotti fizetés nagyon ritkán elég szerintem.

2013. nov. 11. 18:58
 9/30 A kérdező kommentje:
Hát, azért annyi csak nem kell. :D
2013. nov. 11. 18:58
 10/30 A kérdező kommentje:
De milyen vállalkozásból jöhet ennyi pénz nettóba havonta ?!
2013. nov. 11. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!