Miből élnek ezek a full gazdag emberek akik Bentleyvel járnak meg ilyesmi? (Miskolc, Debrecen pl. )
Figyelt kérdés
2013. nov. 11. 18:31
11/30 anonim válasza:
Építési vállalkozásból , komoly éttermekből és szórakozóhelyekből ,ingatlanspekulációkból és bérbeadásból, pénzügyi tevékenységből, no meg illegális dolgok kereskedelme , csempészet , adócsalás ,számlabiznisz, stb
12/30 anonim válasza:
Tőzsde, védelmi pénz a fentieken kívül.
13/30 anonim válasza:
Bármilyen vállalkozásból ami nagyon jól megy.
14/30 anonim válasza:
A Te,meg az én,meg a többi csóri paraszt adójából...
15/30 anonim válasza:
szoftver fejlesztő cégek, pénzügyi cégek, ügyvédi irodák, ezekben van nagy dohány manapság, de semmiképp sem 5 alkalmazottal meg egy kicsi bérelt irodával, ennyi bevételhez már nagyban kell "játszani"
16/30 anonim válasza:
Nekem Porschem és Mercedesem van, de azért válaszolok. :) Öntödém van, apukám indította el a vállalkozást (jó ideig egy cégnél dolgozott mérnökként), én pedig nemrég átvettem tőle, noha én nem mérnök vagyok, de volt időm tőle mindent megtanulni. 23,l.
17/30 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..
Utolsó 23 éves 59%os kislány, te minden kérdéshez mást irsz. Mondtam már ottis, hogy kamu vagy. Áruld már ennek mi értelme? De ird le ide is, hogy ezazelső kérdés ahova válaszolsz, mint a többihez, had röhögjünk.
18/30 anonim válasza:
:D
A százalékunk ugyanaz, de a felhasználó nem. ;) Ahogy olvastam a másik kérdésnél a válaszoló örökölt. Én nem örököltem, szerencsére még mindenki életben van a családtagjaim közül. :)
19/30 anonim válasza:
Ja, és nincs ekkora vagyonom sem. :)
20/30 anonim válasza:
Biztos sok 23 éves 59%os gazdag kislány ir ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!