Miért van az, hogy Miskolcon a buszok, villamos nem tiszták?
Voltam Miskolcon és össze lehet hasonlítani a két közlekedési vállalatot.
Miskolcon a busz,villamos nem olyan tiszta,kellemetlen szagú belülről és még a bérlet is drága 7.000-ft.
Debrecenben pedig a villamos,busz,troli mindig tiszta,jó akkor van kellemetlen szag,ha pl. valami hajléktalan utazik,de mindig tiszt és nincs kellemetlen szag sem,és a bérlet itt csak 6.500-ft,pedig itt még trolibusz is van meg nagyobb város is.
Miskolcon miért nem olyan a helyzet?
Évszak is számít, vagy hogy esik-e az eső.
A régi Ikarusz buszok voltak a jók, amiken óriási ablak volt, és még ki is lehetett nyitni. Ha az ablak be van zárva, a szellőztetés/légkondi meg nem működik, esetleg még felszáll egy hajléktalan is, a szag csak úgy terem!
Magyarországon alapvetően az utazóközönség egy kalap sz@rt sem érdemel. Önmagukra és a környezetükre sem igényesek. Az ilyeneknek nem busz, hanem lovaskocsi való.
Kérdező ezt mennyi utazásból szűrted le?
Mert ha 1 hétig mindig ez volt, elhiszem..de 2 útból nem.
Debrecenben az a baj, hogy az új Volvok esnek szét.
Ezzel nincs bajod??
Hát, azt tudom, hogy a magyar járműveket elhanyagolják nagyon. emiatt az orosz metrók is tönkre mentek.
de lehet, hogy csak azért nem, mert minek? ha új járatokat vesznek?
általában ilyenkor nem foglalkoznak ezzel.úgy tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!