Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az egyik srác azzal menőzik...

Az egyik srác azzal menőzik szünetekben, hogy képeket mutat kocsikról, hogy azokat mind ő törte össze. Szerintetek igaz lehet?

Figyelt kérdés

osztálytársam dicskeszik vele hogy megtört múlthéten egy Lexust és kapott pénzt érte a biztosítótól amiből vett az anyjának egy új toyotát amit meg az anyja tört össze, és mutatott a kocsikról képeket.

meg mutatott egy BMW, hogy parkolásnál meghúzta a lögháritot és mondta ha nem hisszük mutat a telóján róla képet.

meg azt mondta még hogy most gondban van mert haverja kölcsön adta neki a kabrió m3 s BMW jét és ahogy gyorsult vele a hátuljával eltalált egy oszlopot és majd ki kell fizetni 2 milliót zért msot dolgozik ezért nem votl múlthéten meg külföldön volt

2013. nov. 9. 20:00
1 2
 1/19 Dörmögő ***** válasza:
100%
Aztán jött az Északi Szél, és becsukta a mesekönyvet.
2013. nov. 9. 20:05
 2/19 anonim ***** válasza:
95%
Meg jöttem én, és összefostam magam az első válaszán :DDDD
2013. nov. 9. 20:07
 3/19 A kérdező kommentje:
akkor cseréld ki a pelusodat
2013. nov. 9. 20:08
 4/19 anonim ***** válasza:
Jah, persze. Vagy a kérdés kamu, vagy egy se** a srác.
2013. nov. 9. 20:09
 5/19 A kérdező kommentje:
19 éves és egy OKJ képzésre járunk elvileg 2 éve van jogsija elmondása szerint
2013. nov. 9. 20:13
 6/19 anonim ***** válasza:
Láttátok valamelyik autót élőbe?
2013. nov. 9. 20:13
 7/19 A kérdező kommentje:

sosem láttuk egyiket sem ,csak a telóján dicsekedett vele, suliba meg busszal jár mindig, vagyis a bsuzhoz megy... ez az érdekes..

de ha felhozzuk mindig azt mondja, hogy most szervizben van, meg kölcsönadta haverjánka meg iylenek meg a karosszériásműhelyben van

2013. nov. 9. 20:15
 8/19 anonim ***** válasza:
Tehát kamu a srác, addig a pillanatig, amig nem látjátok kiszállni belőle, addig neki nincs ilyenje.
2013. nov. 9. 20:16
 9/19 A kérdező kommentje:

de nem tudom, még ő mondta, hogy nem nagy szám ez a kocsi, mert megveszi kint 2 millióért itt meg elpasszolja 5 ért meg felveszi rá a pénzeket...

érdekes de az egyik csávó aki ért ehhez azt mondta tényleg így mennek a dolgok szóval nem tudom

egyedül az a gyanús hogym ég csak 19 éves és már ilyenekbe benne van?

2013. nov. 9. 20:18
 10/19 anonim ***** válasza:

"osztálytársam dicskeszik vele hogy megtört múlthéten egy Lexust és kapott pénzt érte a biztosítótól amiből vett az anyjának egy új toyotát amit meg az anyja tört össze, és mutatott a kocsikról képeket.

"

már itt bukik a dolog, ha ő töri össze, nem fizet a biztosító. De ha nem ő a hibás, vagy cascoja van, akkor is legalább 2 hónap mire forintot lát.

2013. nov. 9. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!