Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A suliban van egy srác, aki tetszik nekem, szünetekben szoktunk beszélgetni, mikor összefutunk. Tetszek neki? ( a többi lent)
Figyelt kérdés
És vagy a ruhám cipzárját babrálja, vagy csak simán megfogja a kezemet.
Vagy ha nem a kezemet fogja, de általában mindig meg szokott érinteni a karomon.
Ez jelenthet valamit?
16/L
2010. ápr. 6. 13:53
1/7 anonim válasza:
szerintem igen :)de mondjuk vannak olyan emberek akik nemtudják megállni babrálás nélkül :) De szerintem kérdezz rá h ki jön be neki vagy milyen lányok :) Ha már volt szó ilyenekről én felhoznám ezt a témát :)
2/7 anonim válasza:
Szerintem tetszel neki, így a leírtak alapján biztos.
3/7 anonim válasza:
hát szerintem biztosan bejösz a srácnak,ha szeretnél vele járni beszélj vele sokat msn-en(már ha van)
4/7 anonim válasza:
Szia! Szerintemis bejössz neki, és csak azt tudom mondani, amit az elöttem író írt!:D
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a bíztató választ, és igen szoktunk beszélgetni msn-en, nem gyakran.
De megtudtam hogy van barátnője, már legalább 1 hónapja, de akkor miért foglalkozik velem, ha egyszer van neki barátnője?:/
2010. ápr. 7. 15:59
7/7 anonim válasza:
13:59 vok. sajnálom h mostkellett megtudnod :\ :S Lehet hogy csak szüksége van 1 megértő barátra vagy hasonlók :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!