Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác (16) én (15). Tetszik, csak a suli közös, és csak szünetekben látjuk egymást. Mindig a heverjaival van, de egyszer már beszéltem vele 10 percet gyorschatben, és iszonyatjófej volt, de másnap nemtom. Semmi nem volt. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Cserediák vagyok Németo-ban... Kb 1 hónapja láttuk meg egymást.3 hétig folyamatosan szemeztünk, de egyikünk se köszönt a másiknak. Én féltem köszönni, mert nyelvi nehézségek is vannak..ezért bejelöltem ilyen iwiw-szerűségen, vissza is jelölt.. (am utálom a netes ismerkedést.de itt nem megy másképp) és szerdán írtam neki egy hallo-t és tök kedves volt és mondta, h tök jól beszélek már németül, ahhoz képest, h cserediák vok és megkérdezte, h hány éves vok meg ilyenek. Ma pedig vártam, h köszönjön vagy valami, mert MO-n ez tök alap sztem. És nem volt semmi. Kicsit csalódott vagyok és nemtom ,h hogyan tovább. Úgy vettem észre, h tetszek neki, meg a lányok is mondták, h mindig engem néz, amikor elfordulok. De most elvileg ő jönne.. Mi legyen?..2008. dec. 4. 17:49
1/2 Srapnel válasza:
Gondolkodtam ezen egy kicsit, de nem jutottam semmire, így hát valami univerzálisabb elv kell, ami általában emberek esetében is igaz (akkor igaz lehet pasira is): Aki nem viselkedik úgy, ahogyan te szeretnéd, hagyd a fenlébe. Aki illetlenül viselkedik, hagyd a fenébe. Aki bunkó, hagyd a fenébe. És még sorolhatnám. Itthon, az előző sulidban mit csináltál volna egy olyannal, amit akiről írtál?
2/2 anonim válasza:
mond meg neki hogy járni akarsz vele 50 százalék esélyed van a sikerre és ha nem akkor sincs semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!