Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy buliban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bobishark kérdése:

Miért van az, hogy buliban megcsókolt másnap rám is írt, harmad nap pedig ellenzi a csókot?

Figyelt kérdés
Egy lánnyal ismerkedem 1 koleszba járunk 1 hete kb minden nap beszélünk, csütörtökön smároltunk buliban pénteken nem találkoztunk mert hazajöttünk mindketten. Ma (hétfőn) átmentem hozzá filmet nézni (barátnője is ott volt) aztán film közben végig simogattuk egymást pusziltam az arcát utána dumálgattunk végén meg elbúcsúzásnál le akartam kapni ő meg elpiroslott és félre húzta a száját. Vajon nem áll még csak készen mert nemrég szakított barátjával vagy csak barát akar lenni? Vagy egyéb ötlet?:/
2011. nov. 28. 00:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem igen de lehet ,hogy nem.
2011. nov. 28. 00:44
 2/5 A kérdező kommentje:
kösz most már sokkal előrébb vagyok :D
2011. nov. 28. 00:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Bocsi, de ma nem tudok okosabbat írni.

Fáradt vagyok és depis. :(

2011. nov. 28. 00:50
 4/5 anonim ***** válasza:
ha a buliban ivott, akkor azért.
2011. nov. 28. 01:20
 5/5 Ezio89 ***** válasza:
lehet csak abban a pillanatban dinka volt. De az is lehet hogy csak be volt piálva és mostmár nem teccel neki
2011. nov. 28. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!