SUZUKI. Ha egy szót mondhatnátok rá mi lenne az?
Tehát...Mi a SUZUKI ?
Egyszavas válaszokat kérnék !!!
Vissza térve a szuzukihoz mint autó ezt azért már nem nevezném fostalicskának!
Ennyi erővel akkor a BMW kis autója az 1 széria is fostalicska vagy az audi A3 is akár!
jólvan de most itt nem az volt a kérdés, hogy mi a véleményetek a suzukikról, hanem hogy mi az első szó, ami beugrik róla
és teljesen érthető, hogy mindenki a régi, trabantok után népautónak behozott swiftekre asszociál, amiket lássuk be, nem nagy dolog más autóval überelni
persze az az autó is jó, városban, kis benzines motor nem fogyaszt sokat, olcsó hozzá az alkatrész, de minél újabb autók jönnek be, annál inkább veszít az értékéből
De szerintem elég nehéz überelni. Könnyű bódé, aminek a hátránya a MOSTANI autókhoz mért gyenge kasztni. De egy autót nem ütközni és karambolozni veszünk, szerintem.
Viszont elég bele egy apró motor és az alacsony fogyasztás mellett repíti a könnyű autót.
Faék egyszerű, így a szerviz is kavicsokért, meg néhány babért letudható. A kotelezokon kívül tehát nincs mire költeni.
Ezt melyik autó übereli? Nekem nem fotel kell egy autóba, meg nem is seggmosó. Nekem a használhatóság a fontosabb, meg azért adjon valami élményt is.
igen, valóban nem karambolózni veszünk meg egy autót de azért nem hátrány, ha ki tudsz belőle szállni élve
márpedig ezekből a swiftekből még nem sok embernek sikerült egy baleset után kimászni, olyan a kasztni, mint a papír
valóban elég bele egy 1.2es benzines motor és úgy viszi, mint a rongyot, de jön egy komlyabb szél és odébbrakja
hosszútávra sem valók ezek a gépek, csak városi vezetésre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!