Napi 200 km-re?
Egy suzuki lianát néztem ki 1.6 benzines motorral országúton használnám javarészt 100 km van a két falu között ahova melózni járok swiftet nem akartam mert kicsi a 189 cm-hez?
Mik a típushibái ennek az autónak?
Válaszokat előre is köszönöm!
Ilyen Lianát még nem is láttam élőben, ránézésre nem túl gyakori jószág.
Dízelen nem gondolkoztál? Napi 200km-nél már lehet megérné. Egy kis fogyasztású dízellel ehhez képest akár napi 3-4 litert is spórolhatnál.
Nekem 230km-re van a melóhelyem. Egy 1.7-es dízel H Astrával járok, többek között tempomattal és 10 légzsákkal, aktív fejtámlákkal felszerelve...
Ez a Liana is ránézésre elég tágas autó, de még én sem vezettem ilyet...
előszőr is köszönöm a válaszokat.
Most egy 92 évjáratú F astrám van és attól nagyobb a liana éppen ezért tetszett is meg.
van belőle dizel is csak hát nem sok dízelest árúlnak belőle és drágábban is adják valamivel őket mint a benzineseket ráadásul dízelben eddig csak kombik vannak amiknek ahátúlja egy kicsit csúnyácskára sikerűlt,de azt még el tudnám viselni ha tényleg sokkal kevesebbet kajelnak.
Én is azért vettem dízel Astrát, mert sokat járok vele és gondoltam hogy így hú de keveset fog fogyasztani.
Hát ez nem teljesen így van. Pályán 6-6,5 liter gázolajat benyel ez is 130-as tempó mellett. A benzines is elvan 7-7,5 literrel. Úgyhogy nem olyan nagy a különbség.
Nem tudom, te merre járnál vele. Főúton 90-es tempóval lehet hogy jobban kijön a különbség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!