Kezdőmotornak mit javasoltok az alábbiak közül?
Most csináltam meg a motoros KRESZ-t, tavasszal megyek gyakorlatra (egyelőre még csak A2), utána vennék valami gépet, leginkább naked-túra vagy sport-sporttúra kategória ami tetszik. Amikre gondoltam:
-Honda CBF 250
-Suzuki Bandit 250/400
-Valamilyen 125-ös vagy 250-es sportmotor
-Esni-kelni gondoltam még 150-es, 250-es MZ-re, de arra nagyon azt mondták, hogy azokon csak szerelni tanulok meg, motorozni nem :/
Nem azért nézek ekkorákat, mert félek a nagyobbtól, csak az A2-be nagyjából ezek, ill. ilyenek férnek bele egyelőre. Fent említetteken kívül egyéb javaslatot is szívesen fogadok.
Inkább a 400-as közül válasz mert ha másokkal akarsz túrázni menni csak akadályozod a haladásban a csapatot.
Ott már lehet tartani a tempót átlag közúton.
Köszönöm!
Még egy lehetséges jelölt felkerült a listára: Suzuki GS500, arról vélemény-tapasztalat? Nem vagyok Suzuki mániás, de a használtmotor-piacon messze az egyik legolcsóbbak, ahogy tapasztaltam.
Nekem is Suzukim van, de nem azért írom mivel reklámozni akarom. Az 500-asok nagyon strapabírók. Legtöbben azon szerzik meg a gyakorlatot a nagymotorra. Túrára már nem elég de néhány száz km-ert simán ez lehet vele "száguldozni"
Az a lényeg hogy megbízható és könnyen vezethető gép. Ajánlom, megvételre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!