Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót javasoltok alvásra?

Milyen autót javasoltok alvásra?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy olyan autót, amibe bele tudok építeni egy ágyat, legyen az akár matrac formájában is, és ha úgy alakul, tudok benne aludni egy héten át is akár. Fontos lenne hogy B kategóriába beleférjen, és ne fogyasszon sokat. Úgy néz ki hogy életvitelem miatt jobban járok, ha tényleg veszek egy olyan autót, amibe bele fér egy ágy és abban alszom, mint hogy haza mennék.
2013. szept. 15. 23:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Bármelyik furgon megfelel. Ford Tranzit, VW Transporter, Peugeot Boxer, Mercedes Vito. Ezek általában dízelek, nem megpakolva nem hinném, hogy 6-7l-nél többet esznek (de nincs tapasztalatom). Kisebbek szerintem azért nem jók (Peugeot Expert pl), mert azok többnyire körben üvegesek, ami alváshoz nem jön jól.
2013. szept. 16. 00:02
 2/6 anonim ***** válasza:
én xsara picassoban aludtam néhány peca alkalmával.
2013. szept. 16. 07:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Renaul Trafic, VW Transporter ezek nem esszik le rólad a gatyát de elég nagyok az alváshoz. Az üvegekre tehetsz fóliát, vagy egyéb meoldással is meglehet oldani.
2013. szept. 16. 12:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Viszont így ősszel-télen piszkos módon hideg lesz benne, érdemes erre is gondolnod.
2013. szept. 16. 16:23
 5/6 A kérdező kommentje:
És van valami megoldás a fűtésre? Nagyon drága lenne?
2013. szept. 17. 06:57
 6/6 anonim ***** válasza:

az állófűtés elég drága.

Inkább szerezz be egy sátor fűtést, avagy egy katonai hálózsákot. Én abban ruhában sátorban aludtam -3 fokban, és nem fáztam

2013. szept. 17. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!