Mit javasoltok a rossz alvásra?
Jól is teszed,a szer nem megoldás.
először is próbáld ki, hogy ne egyél rendesen. Komolyan, én rájöttem, hogy nálam ez akkor van, ha lefekvés előtt bekajálok és sokat iszok. (mármint vizet) tuti, hogy amikor felébredsz, gondolkodsz a kaján és bármit megennél, ami ehető. Felejtsd el, ne gondolj rá. Egyél könnyen emészthető ételt lefekvés előtt, helyezd a párnáidat a lehető legkényelmesebb pozícióba. Fedezd fel mi az a fekvés, ami kényelmes. Ha nem fáradsz el, valószínűleg nem vagy eléggé fáradt. Készíts az ágyad mellé vizet, kekszet, hogy ne kelljen ezért konyhába menned, így nem megy ki az álmosság annyira a szemedből. Sokszor elég egy falat és mindjárt jobb. Ha felébredsz éjjel, ne gondolkodj, hagyd, hogy az agyad csak úgy önállósodjon, vagy próbáld felidézni mit álmodtál, mielőtt felébredtél, és meglátod, egyből elalszol. Amiket írtam tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!