Milyen kocsit javasoltok egy friss jogsisnak?
próbálj valami megkíméltet kifogni,külföldön a mentés+a szerviz nem 2 fillér.
2-3 éves kocsi lízingre?talán ez lenne a legjobb megoldás hosszú távon.valami olcsóbb fajta francia vagy skoda.a KIA-n 7 év/150 ezer Km garancia van.
Nem tudom, hogy tanulsz-e még vagy dolgozol, de feltétlenül szükséged van most egy autóra?
Pár éve még a jogsira se volt pénzed, most meg már összeszedtél majdnem egy milliót. Én spórolnék még egy-két évet, vagy eladnám a mocikat és vennék valami fiatalabb autót, főleg ha külföldre is akarnék járni vele.
szántóvető,köszi az infót...elgondolkodtató!!!
utolsó válaszoló: igazából nem olyan szükséges és most éppen munkakeresés időszakában vagyok!!! csak már picit vágyok a vezetés élményére!! a leírt összeg még egészében nincs meg,pár hónap múlva gyűlik össze teljesen,igazából nagyon rég óta spórolgatok már meg másból is jött össze egy kis pénz de erre nem szeretnék most így kitérni!! Mocik eladásán például már gondolkozom egy ideje mert már kinőttem a 125-ösöket (enduró motorról van szó most)..azért köszi a tippet,ment a plusz!!!
lízinget meg az ilyen hülyeségeket felejtsd el!
a Volvo jó irány, de szerintem abból is legyen egy régebbi, nagyobb darab. nagyok, kényelmesek, biztonságosak, és hátul hajtanak (amire ha ráérzel sose akarsz mást)
Igen a lizinget átgondoltam meg utánanéztem,hát ez valóban bukott ötlet...
Amúgy eldöntöttem még rakok hozzá majd a pénzhez..végül is remélhetőleg lesz munkám szóval fogok tudni megtakarítani pénzt és akkor már tágabb körben nézelődhetek,de annyi biztos,hogy Volvo tulajdonos leszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!