Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » HONDA CBR 250R kezdőmotornak?

HONDA CBR 250R kezdőmotornak?

Figyelt kérdés
Életemben nem motoroztam még, de a jogsi után erre gondoltam, szerintetek jó választás? Tudom jobb lenen inkább 125ös kategóriával kezdeni, de ott nincs megfelelő motor 190cm magas embernek.
2013. aug. 24. 01:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Én 350-es Czetkán tanultam 14 évesen. De az nem olyan pörgős mint egy Honda. Amikor a jogsit csinálod majd, akkor majd meglátod milyen egy olyan kategóriájú motor és akkor eltudod dönteni!
2013. aug. 24. 02:22
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem jó. Ez még nem fog semmi könnyelműségre csábítani, de azért meg tudod vele előzni az úton 80-nal cammogó IFÁ-t.

Esetleg azt még vedd figyelembe, hogy ezeknek a burkolt sportmotoroknak általában baromi nagy a fordulókörük, szóval az autók között szlalomozni lehet, hogy egy CBF-250 szerencsésebb választás volna.

2013. aug. 24. 08:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Teljesen jó.

Én egy 50-es váltóson gyakoroltam (sokkal olcsóbb venni egyet aztán a 2,5L-es fogyasztással gyakorolni egy 30-40 órát a közlekedést vele, mint 3000 ft-os motoros órákra szórni a pénzt), majd a jogsiszerzés után azt eladtam és egy 250-es ZZR-t vettem. Nem bántam meg, kár lett volna 125-öst venni helyette.

2013. aug. 24. 08:57
 4/6 anonim válasza:

Japán belpiacos villanymotor.

Nehézkes alkatrészellátás, kiábrándító élmény. 12000-es fordulatig gyakorlatilag csak hangja van.

2013. aug. 26. 20:55
 5/6 anonim válasza:

Most vettem észre, hogy csak egy R van a 250 után.:-)

Tehát te az új 1 hengeresre gondoltál.

Ez esetben igen, az egy jó kezdő motor.

2013. aug. 26. 21:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem volt négy hengeres 250-es GSX-R-em, és annyira nem volt kiábrándító. Jobban ment, mint a 350-es Moto Guzzim, és nem is fogyasztott többet. Bár tény, hogy nagyon pörgős motor volt, kikapcsolt gyújtással 2000-en állt a fordulatszámmérő, az alatt még az alapjárata sem volt. :)
2013. aug. 27. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!