Honda CB 250 motort szeretnék venni és a véleményetekről kérdeznék?
CB 250 F 1985-ös évjáratú a motor.
50000 km van benne, nem csörög, pöccre indul, apróságok vannak rajta, amit ki kell cserélni. Csöpög az üzemanyag a jobb oldali kaburátorból.
Most ETZ 150-esem van, a kétüteműekhez értek, de ez azért mégis csak négyütemű.
Ennyi km-nél nem tudom, hogy mit érdemes átnézni, kicserélni, szervizeli, egyáltalán megéri-e megvenni?
150 ezerért meg tudnám venni.
ETZ 150 után ráülve nem volt az a nagy teljesítmény, amit vártam tőle, egy kicsivel mehetett jobban, mint az ETZ, lehet h ez már a kopott henger és gyűrűk eredménye?
"ETZ 150 után ráülve nem volt az a nagy teljesítmény, amit vártam tőle, egy kicsivel mehetett jobban, mint az ETZ, lehet h ez már a kopott henger és gyűrűk eredménye?"
nem hinném hogy kopott lenne csak a te 150-es mz-d 13 lovas a honda meg 18 azt az 5 lóerő nem nagyon érzi meg az ember szerintem de miért nem veszel egy erősebb gépet??
Igazából, nem az ereje meg a végsebessége számít nekem, hanem sokkal inkább az, hogy klasszikus, kéthengeres, négyütemű, önidítós. Na meg persze csak Ak-s jogsim van, az meg ugye 25kw-ig jó. 400-asból már nem mindegyiket vezethetném.
Az a tervem, hogy minimálisan átalakítom, pl: fűzött kerekek, talán fekete felnik, fekete henger, a blokk többi része tükörfényesre polírozva, egyenes kormány, talán kormányvégtükrök, két kölönálló km és ford.sz. óra, króm kipufogóvégek stb. Szóval kicsit a Cafe racer stílusra fog hasonlítani, de nem gányul és nem minden tekintetben.(ülésen nem lesz púp, nem vágom meg a sárvédőket, nem teszek X-et a foncsorra, nem csupaszítom le a mocit stb.). Triumph Thruxton vagy Boneville stílus lesz, magyarul klasszikus.
De! Ha Ak van beleírva a jogsidba, akkor azzal most is meg jövőre is, meg azután is csak 25 kW-ig vezethetsz.
Viszont 2013. aug. 15-étől be lehet menni az okmányirodába és kérni lehet 4000 Ft ellenében, hogy kicseréljék a jogsit, benne már az A2 kategóriával. Nem kell vizsgázni meg semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!