Üdv! Malaguti f12 -ügyben járatos kollégákat kérdeznék fojtással kapcsolatban. Merre található, és hogy távolítható el?
Van nekem egy '96-os 50 köbcentis f12-őm, nagyon drága volt és nagyon rossz. Az a gond, hogy gyenge, lomha, végsebessége 70 körüli óra szerint, szóval elég lagymatag, emelkedőn nagyon küzd szegény, pedig csak 90 kilót nyomok.
Karbit kitisztítottam, alapjáratot is sokat kellett csesztetni, mert nem volt neki, de sikerült belőni. Ékszíjat leszaggata, csere megvolt. Gyertya csere is, most szép színű. 6.2-es görgők vannak benne gyárilag, most 5.5öst ajánlottak a boltban, így jobban pörög egy kicsit, de természetesen kisebb a végsebesség. Ahogy olvasgattam, ezek a gépek elmennének 80-al is gyárilag, nekem meg küzdenek meg ha 60-70-ért is, így hát felmerült bennem hogy eselteg fojtás van benne. A kipufogóban pl hogy tudom megnézni, és kivenni, ha van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!