Milyen sportautót vegyek 7,5 millió forintból? Te milyet vennél ennyi pénzből?
Figyelt kérdés
2013. nov. 8. 05:36
21/25 anonim válasza:
Az M3-nak egyébként nem egy az egyben a 3-as az alapja. Az alkatrészek java külön fejlesztés, attól, hogy a lámpa a sima hármasról van még nem egy sportosított 3-as. Az M3 szvsz sportautó, viszont a 911, F430, R8 és társait inkább szupersportnak nevezném. Egyébként az Audi TT második generációjának az elsővel ellentétben nincs köze a Golfhoz.
22/25 anonim válasza:
Igen lebutított sportautó, de akkor mit kéne csinálni vele?
Kéne 13468 Lóerő és egy kétszemélyes kasztni? Az már elég sportkocsi lenne? Egy nissan gtr az sportkocsi? Nem vagyok bmw fan de te jöttél azzal, hogy az nem sportkocsi azért álltam ki mellette. De azért te csak magyarázod, hogy az nem sportkocsi. Meg sim 3erből csinálják. És? Egy golf gti is sima golf alapú. Bármilyen hűdenagy sportautónak van gyengébb utcai változata. Skodanál is az rs skoda sima skodából vannak.Audinál az s audik is sima audiból vannak, az amg mercik is sima mercikből van. Soroljam még? Ezek mind sportkocsik, amik sima utcai autóból lettek építve. És köszi, hogy csináljátok nekem a rossz %, 71-ről leviszitiek 59-re. Kössz.
23/25 anonim válasza:
Szia én a Nissan 350Z-t, a Subaru Imprezát, a Mitsubishi Lancer Evot, a Mazda mx5-öt, igaz es sokkal olcsóbb, a BMW e36 M3-ast és valamelyik s Audit ajánlom ennyi pénzért.
24/25 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, végül egy 80 ezret futott full extrás E36 M3-ra esett a választásom...ejjj, ha kikapcsolom a "védő" elekronikákat, micsoda játszósautó!
2013. nov. 18. 20:22
25/25 anonim válasza:
Lehető legjobb választás volt. Szívből gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!