Milyen sportautót vegyek 7,5 millió forintból? Te milyet vennél ennyi pénzből?
" Hátsó kerék, sportfutómű, zárt difi, sok lóerő."
Nagyon bu'ta vagy az autókhoz, légyszíves ne fertőzz meg másokat.
A 3er egy középkategóriás autó. Semmi köze nincs a sportkocsikhoz még akkor sem ha 1000 muraközi préselnek bele, csak a sok béjemvés hiszi azt, hogy a hármasuk egy lapon említhető például egy 911-el.
Létezik 500Le-s Nissan Juke de ettől függetlenül ugyan úgy városi terepjáró marad.
Viszont akkor engem is érdekel, hogy mitől sportautó egy sportautó.
Mert biztosan nem attól, mert két üléses, és lapos.
Mond már el kérlek, hogy szerinted miët nem sportkocsi egy M-es BMW? Tudod az igazi M, nem az M-essített lósz.ar.
BMW E92 M3 420 Lóerő és az első néhány sorban benne van, hogy motorSPORT!
A Juke az egy rossz vicc, az sose volt sportkocsi és nem is szetne az lenni.
Indokold már legyélszíves, hogy egy Porsche miért sportkocsi, és egy M3-as miért nem?
Azt is osszd meg velünk, hogy te milyen kategóriába sorolnád az M3-as, M5-ös BMW-ket?
Megint egy tipikus sz@'nalmas béemvés aki szitkozódik mert nem bólogat mindenki a h'lyeségére.
A 3-as,5-ös,6-os BMW-k-ből megjelent egy sportosított -M változat is.
Ez a gyár által megadott leírás, nem én találtam ki.
3er Középkategóriájú autó.
5er Felsőközépkategóriájú autó.
A 6-os széria a BMW luxus-túrakupéja
Szuper sportautó/GT : Z10, E52, E31, stb...
Szóval hiába okoskodsz itt a M3 egy lebutított utcai sportosított autó aminek az alapja 3er középkategóriás autó.
Amúgy sokan keverik a szezont a fazonnal.
A kategória nem egyenlő a kivitellel.
Kategória:
-sportkocsi
-luxusautó
-terepjáró
-traktor
-stb
Kivitel:
-coupe
-cabrió
-kombi
-stb
BMW honlapjáról:
" Az új BMW M3 Coupéval az M Gmbh továbbviszi a tökéletes, nagyteljesítményű sportkocsik építésének hagyományát"
Bocsánat az értetlenkedésért, de a BMW sem lenne tisztában azzal, hogy mit gyárt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!