Holnap lesz gyakorlati vizsgám autó vezetésbol! Nagyon izgulok, mit tegyek ez ellen?
Figyelt kérdés
Félek hogy nem tudom majd elengedni magam és megbukok.2013. nov. 7. 23:08
1/8 anonim válasza:
Felesleges izgulnod, ha megbuksz, pár hét múlva újra próbálkozhatsz. Remélem most megnyugtattalak.
2/8 anonim válasza:
Tégy úgy, mintha egy teljesen átlagos vezetési órád lenne majd. Persze azért amiket hibáztál a gyakorlati órákon,jusson eszedbe hirtelen az oktató figyelmeztetése,amiket korábban adott,de a titok kulcsa,hogy elengeded magad. Hidd el,a vizsgabiztos nem téged fog nézni,hol tud belédkötni,általában úgycsinál,mintha nem figyelne,persze azért figyel,de tudja,hogyha még ezt kiis mutatná,akkor csomóan megijednének,és a hibák miatt megbuknának. Én nekem 3. alkalomra sikerült a gyakorlati vizsgám,az első kettő is azért sikerült,mert összetojtam majdnem a gatyámat,hogy te jó ég jól fogom e a kormányt,te jó ég kimentem e véletlenül kettő centivel a sávból,te jóég... tehát mindenben kerestem a hibáimat ami elterelte a figyelmem. 3. alkalomra meg úgy mentem oda,hogy nemérdekel,ha nem sikerül,és sikerült,még megis dicsért a vizsgabiztos :D tehát csak nyugi! :)
3/8 anonim válasza:
* az első kettő is azért NEM sikerült :PP
4/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen! Hát nem szeretnék megbukni.. :(
2013. nov. 7. 23:20
5/8 anonim válasza:
Majd szorítok így látatlanban is ! :)
6/8 A kérdező kommentje:
De aranyos vagy! Koszi! :)
2013. nov. 7. 23:46
7/8 anonim válasza:
Ha nem tudsz vezetni, akkor megbuksz. Máskülönben csinálj mindent úgy, ahogy eddig és kész, nem kell túlparázni.
8/8 anonim válasza:
Dobjál be három-négy felest! :D
Viccet félretéve, inkább bukjál meg! Inkább bukj meg, minthogy tehetségtelenül kiengedjenek a forgalomba, ahol megölsz valakit, mert nem találod a fékpedált. Komolyan mondom. Aki bukik, azért bukik, mert nem tud vezetni. Tessék megtanulni, amíg nem késő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!