Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tud e valaki valami jó módszer...

Tud e valaki valami jó módszert a jégeső ellen ha szabadban áll az autó?

Figyelt kérdés

valaki ismeri ezt a terméket?

[link]

2011. jún. 7. 14:47
 1/9 A kérdező kommentje:
ja és még annyit nem vagyok kíváncsi a garázsról még nem hallotál szövegről
2011. jún. 7. 14:48
 2/9 anonim ***** válasza:

én a cascot ajánlom.

a többi vagy véd, vagy nem...

2011. jún. 7. 15:04
 3/9 T5- ***** válasza:

Igazán meggyőző, ahogy 50 centiről ráejti a jégkockát. Jégesőnek cseppet nagyobb a becsapódási sebessége, mindegy attól még működhet.

Ami működik, az a sátorgarázs, meg ha látod, hogy jön fel, akkor paplant, vagy pokrócot rátakarhatod és az tompít rajta annyit, de ha fóliával lehúzod, maximum poros meg vizes nem lesz.

2011. jún. 7. 15:05
 4/9 A kérdező kommentje:
olvastam olyat hogy a balatonnál letakarták a kocsikat szövet vastag takaróval,és átjukasztotta a jég
2011. jún. 7. 15:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
kicsit nevetséges azért, hogy szórja a kavicsot. Egy jégeső imitációjánál minimum csúzlival kéne lőni. Nekünk is két autónk van viszont egy garázsunk :( a kint lévő autót letakarjuk pokróccal és ráhúzzuk az obis 3000 ft os "ponyvagarázst" eddig szerencsére megúsztuk a jégkárt.
2011. jún. 7. 15:13
 6/9 T5- ***** válasza:

Ha már olyan jég esik, hogy a vastag pokrócot is átviszi, akkor ezt a kis p*csa buborékos nejlont meg mégúgy át fogja. :-)

Állja fa alá, és takard be, ettől jobb kényszer megoldás aligha van.

Tudom, hogy nem érdekel de nem sokból tart összeütni egy félereszes kis állást, ahova be tudsz álni. 4 oszlop neki, meg tetőszerkezet, és akár OSB lap + szurkos vagy lemeztető tetszés szerint. Egy napi munka meg egy kis pénz és télen nem kell havat seperni, ha már van 3 oldala akkor a jeget sem vakarni, nyáron meg nem veri el a jég, nem sz*rja le a madár, meg nem lesz állandóan dzsuvás. Persze a garázs az igazi, de te mondtad...

2011. jún. 7. 15:36
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha van 3 oldala, akkor már építési engedély is kellene, viva Hongrie.. :(

A legegyszerűbb a pokróc/kiszuperált hálózsák. Anyám kocsija kint áll az utcán, jégesős időszakban be van készítve a garázsba néhány ezeréves pokróc.

2011. jún. 7. 17:50
 8/9 A kérdező kommentje:

T5

köszi az ötletet tök jó tényleg de nem rég kezdtem a barátnőmmel járni és csak úgy nem kezdhetek el nálluk összebarkácsolni egy ilyet

2011. jún. 7. 19:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Nevetséges ez a teszt.Egy ilyen méretű jég 10 * gyorsabban csapódik az autónak és nem hiszem hogy ez a vékony fólia megvédené hacsak tényleg egy olyan speciális anyagból áll ami kitudja védeni de ezt így nem tudom elhinni.
2011. jún. 7. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!