Tud e valaki valami jó módszert a jégeső ellen ha szabadban áll az autó?
én a cascot ajánlom.
a többi vagy véd, vagy nem...
Igazán meggyőző, ahogy 50 centiről ráejti a jégkockát. Jégesőnek cseppet nagyobb a becsapódási sebessége, mindegy attól még működhet.
Ami működik, az a sátorgarázs, meg ha látod, hogy jön fel, akkor paplant, vagy pokrócot rátakarhatod és az tompít rajta annyit, de ha fóliával lehúzod, maximum poros meg vizes nem lesz.
Ha már olyan jég esik, hogy a vastag pokrócot is átviszi, akkor ezt a kis p*csa buborékos nejlont meg mégúgy át fogja. :-)
Állja fa alá, és takard be, ettől jobb kényszer megoldás aligha van.
Tudom, hogy nem érdekel de nem sokból tart összeütni egy félereszes kis állást, ahova be tudsz álni. 4 oszlop neki, meg tetőszerkezet, és akár OSB lap + szurkos vagy lemeztető tetszés szerint. Egy napi munka meg egy kis pénz és télen nem kell havat seperni, ha már van 3 oldala akkor a jeget sem vakarni, nyáron meg nem veri el a jég, nem sz*rja le a madár, meg nem lesz állandóan dzsuvás. Persze a garázs az igazi, de te mondtad...
Ha van 3 oldala, akkor már építési engedély is kellene, viva Hongrie.. :(
A legegyszerűbb a pokróc/kiszuperált hálózsák. Anyám kocsija kint áll az utcán, jégesős időszakban be van készítve a garázsba néhány ezeréves pokróc.
T5
köszi az ötletet tök jó tényleg de nem rég kezdtem a barátnőmmel járni és csak úgy nem kezdhetek el nálluk összebarkácsolni egy ilyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!