Milyen érzés egy kocsiban 7 másodperc alatt 100-ra gyorsulni?
"a maygar autók átlagosan kb 10 másodperc alatt vannak százon!! "
Maygar? Ja magyar, óóóké. Magyar gyártmányú autó? Van olyan? A Suzuki és az Audi, meg a Merci, amit itt gyártanak? Gyorsulnak azok jobban is.
Jaaa, hogy a Magyarországon futó autókra gondoltál összesen.
Honnan veszed, hogy átlagosan 10 másodperc alatt gyorsulnak 100-ra a magyar emberek autói? Mert ide ilyenek írogatnak? Több millió autósból az a 20, aki ide ír? A legtöbb autó ennek az értéknek csak felette gyorsul és mindez bőven elég is. A legtöbb komoly felnőtt ember nem arra veri a f...át, hogy mennyire gyorsul. Hihetetlen ugye?
Milyen érzés? Van akinek nem nagy szám. Van akinek meg igen. Ülj be a Tesla S-be, 0rmp-től már a teljes nyomatékkal gyorsul. 4 másodperc alatt. Leszakad a veséd közben.
hát igen, én motoron félek, ezért is írtam hogy autóknál milyen.
azért egyszer beültem egy swiftbe 11 alatt volt százon és olyan szépen ment, nár abban si beletapadtam az üléésbe és keményen kapaszkodtam mert ahogy rálökte a sofőr a kettest még úgy is nyikorgott a kerék.
és az csak 1.3 100 ló körül volt.
akkor milyen lehet kb 4 sec-el hamarabb elérni a 100-at...
ott már szerintem feljön a kaja 7 másodperc alatt a gyorsulási erőktől és befeszül a test.
egyszer kipróbálnám azért profi mellett milyen érzés lehet 7 másodperc körül megfutn ia 100 at
meg Pistike 1.9 tuningolt Pd TDI passatjában ültem de ő csak 3-dikba nyomott nek iegy padlót a városban, és közben a zene is szólt terhát nem hallattam a mocit, de akkor hátul ültem és bizonyn agyon keményen beleprséelt az ülsébe...
és kihangsúlyozom h 3 dikba ment kb 60 nal és úgy ugrasztotta fel 100 ig, én meg fogtam a kapaszkodot mint a veszett kutya közben...
és ő azt mondta 9 alatt van százon a tuningal neki...
szerintem a 7 már nagyon ekmény lehet
" Sokkal nagyobb élmény az autóban fuldokolni, mert túl nagy erő hat a testedre gyorsuláskor. Az egy dolog, hogy "az ezres sportmotor 3 mp alatt van százon". Kit érdekel? Élvezetes lehet kapaszkodni, hogy le ne essél róla..."
Hát látszik hogy te sose vezettél motort ha meg annyit nem tudsz hogy fogod a kormányt akkor ne is ülj fel motorra bár ahhoz elég gyengének kéne lenni hogy ne tudd megtartani!a kocsi lehet kényelmesebb de ha gyorsulásról van szó nem a kocsi fogja átadni azt az érzést az tuti.Nem is írok tovább kérdező próbálj ki egyszer egyet és meglátod miről beszélek
"Kit érdekel?"
Engem sem érdekel a kommented meg hogy nem tudod megtartani magadat egy motoron.
"és kihangsúlyozom h 3 dikba ment kb 60 nal és úgy ugrasztotta fel 100 ig, én meg fogtam a kapaszkodot mint a veszett kutya közben... "
Na most képzeld el, nekem harmadikban megy az autó 225-230-at. Ott milyet kapaszkodnál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!