Milyen érzés egy kocsiban 7 másodperc alatt 100-ra gyorsulni?
most ez komoly?
egy zsiguli 16 alatt van százon, kis tuninggal 12 alatt, és mindenki odáig van érte!!
a maygar autók átlagosan kb 10 másodperc alatt vannak százon!!
és msot ti ezt fikázzátok hogy semmiség :o
ja itt mindenkinek ferrarija van, elfelejtettem, bocsánat.
tapasztaltátok si legalább, vagy csak nfs be tünt lassúnak a tuningolt kocsik mellett?
és az milyen amikor azt érzed hogy belepréselődsz az ülésbe és elmosódik a táj akkorát gyorsul az autó?
az olyan 4-5 másodperc körüli?
az 5-7 akkor olyan semleges? érzed hogy bír menni, de marad egy kis hiányérzet?
azért magyar utakra az se lenen rossz.
Óriási élmény belvárosban legyorsulni vele a sok s/zaros régi szuzukis autószerelőtanonc munkanélküli hülyegyereket.
Tapasztalatból mondom, van egy Bénim, ami ezt tudja, amit írtál.
az egész jó.
és milyen motor van benne? 6 hengeres?
Kedves kérdező, szerintem azért tartják nem túl jónak a 7mp-t, mert ha esetleg motoros az illető, akkor neki nem nagy szám 3mp alatt a száz...:)
Egyébként szerintem autóban gyorsulni nem olyan igazi élmény, mert sok ingert elnyom a kasztni... A hangot, a látványt. Egy sportkocsiban, vagy akár egy drifttaxiban is már sokkal több élményt kapsz, mint egy jól gyorsuló utcaiban, persze lehet ti máshogy vagytok vele, ez csupán az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!