Milyen érzés egy kocsiban 7 másodperc alatt 100-ra gyorsulni?
Kicsit sz@rabb, mint 6 másodperc alatt.
Én a Audi RS8-ban hiszek.
Az F10 M5 gyári gyorsulása 4.4sec, a fentebb írt 6 másodpercet kb fél gázzal kellene hoznia.
Nekem 7 másodperc körül van a 100, de annyira tényleg nem nagy szám. Az sokkal tutibb, amikor 100-ról 200-ra is nagyon lép a kocsi, bár ehhez minimum 250-300 lóerő szükséges. Nekem annyi alatt futja az autó a 200-at, mint egy gyengébb autó a 100-at :)
Ennyire irigykedsz, öreg? Neked is lehet ilyen kocsid, dolgozzál jó helyen, ennyi az egész. Addig meg ne sajnáld tőlem, mert minden forintért megdolgoztam, amiből vettem a kocsimat.
Műszaki leírásban 5,1 mp-t írnak, ennyit tud. Én viszont próbáltam már párszor, elhiheted, kell neki a 6 mp, ha nem úgy váltok 3.-ig, hogy a kezembe maradjon a váltógomb.
[link] válaszd ki, hogy 328i és ámulj.
Ha egy 550 lovas kocsival a gyári értéknél 1 másodperccel rosszabbat futsz, valamit nagyon rosszul csinálsz. Irigykednem pedig nincs mire, hiszen irni bármit lehet. A legutóbb amikor valaki beirta , hogy mekkora király a ferrárijával és rakott fel róla képet, 5 percbe telt lebuktatni, valszeg veled is ezlenne a helyzet.
"kocsiban 7 másodperc alatt 100-ra gyorsulni"
XD próbálj ki egy 1000ccm-es gyorsulási mocit :D na az milyen király érzés.tessék igaz nem 1000-es de ez is komoly:
0-100: 2.98 mp
Kawasaki ZX-9R
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!