Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi az a sleeper tuning?

Mi az a sleeper tuning?

Figyelt kérdés
Valaki magyarázza már el légyszives. Nem találok róla semmi magyar dolgot.

2013. nov. 7. 14:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Lényegében alvó autónak fordíthatjuk a dolgot. Az a lényege, hogy az autón nem látszik semmi, teljesen átlagos, hétköznapi igáslónak tűnik. De a lemezek alatt pedig nagyon durva technika van, ezekkel sokakat meg lehet lepni, pl. piros lámpánál.
2013. nov. 7. 15:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Jah értem köszönöm. Ez olyan mint amit egyszer olvastam, hogy Golf 1 VR6 motorral? Szóval teljesítményre mennek rá. Én is ilyenben gondolkodok.
2013. nov. 7. 15:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Optikai tuning ellentéte. Szerintem ez az értelmes tuning.
2013. nov. 7. 16:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok. Nekem Skoda Superb kombim van, 2011-es. De az, ami a lemezek alatt van, elég durva. KW futómű, Brembo fékek, sportlégszűrő, chiptuning, elég durva motortuning, nagyobb, egyedi kipufogórendszer, átalakított váltó, minden. Sok-sok pénzem van benne, de leírhatatlan az az érzés, amikor otthagyod az elég erős autókat. Múltkor valami kis suhanc hergelt az Üllőin. Ő padlógázzal, csikorgó kerekekkel indult, én pedig kényelmes félgázon otthagytam.
2013. nov. 7. 17:28
 5/7 anonim ***** válasza:

1. Amit már írtak h elvileg motortuning optikai tuning nélkül.

2. A külföldi autós irodalomban inkább negatív kicsengése van: a sleeperek azok az átlagos külsejű átlagnál erősebb autók, amikkel nyugodtan közlekednek és ha látnak egy gyorshajtót, akkor versenyre kelnek vele. Kapcsolódó kifejezés még az IST, illegális utcai verseny.

3. Sokszor magukat a sofőröket emlegetik sleeperként, akik nem tudják megállni, hogy ne vegyen erőt rajtuk a bizonyítási kényszer, akármilyen autójuk is legyen.

4. Azok a sofőrök, akik már egyhuzamban túl sokat vezettek és elalszanak a volán mögött :)

2013. nov. 7. 17:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja nem IST, hanem ISR (Illegal Street Racing).
2013. nov. 7. 17:40
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat. A skodásnak elismerésem a sok beleölt energiáért. Én most kezdtem bele egy 1-es golfba.

Eddig megvan a VR6 motor bele. Nemsokára fel is lesz turbózva. Vr6 fékek. 60-as rendszer, eléggé le is van ültetve, bbs rs felnik. Szóval azért van egy kis optikai tuning is. Eddig nem is hallottam erről a tuning stílusról csak most tudtam meg, hogy én is ilyen stílusban építek.

2013. nov. 7. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!