Segítséget szerernék kérni! Lada 21053 milyen optikai tuning mehet rá? Lökháríttó, spoiler.
Bizony, az ilyen VFTS-jellegű dolgok egyrészt divatjamúltak, másrészt utcára nem szabályosak. A vasalódeszka méretű szárnyakat is csak megmosolyogják ez emberek.
Legyen műszakilag rendben, ne legyenek rajta rozsdafoltok, mert akkor úgy néz ki mint valami bontószökevény.
Amit szerintem érdemes: felpolírozni a fényezést hogy szép legyen, kifehéríteni az indexeket (pl. zsiguli.hu-n van róla leírás), a kifakult műanyagokat újra feketévé varázsolni és már csinosabb is.
Nem tudom a gyári lökhárító alu részeit fel lehet-e polírozni, de az sem mutatna rosszul.
Azon kívül max. olyan átalakításokat érdemes, amitől jobban használható vagy takarékosabb lesz.
A magyar utakra, hétköznapi használatra felesleges komolyan átalakítani a futóművet, úgyis tönkreteszik az utak. Ha leülteted vagy felkeményíted csak maharabb. Érdemes beállítatni inkább szépen, mert attól lehet nehéz tekerni a Lada kormányát, hogy rosszul van beállítva.
Persze ha nagyon akarod, akkor tehetsz alá valamilyen felnit, de túlzásokba nem érdemes esni. Képen jól mutat a peres gumi, csak a gödrökön nagyokat koppan. :/ Szerintem valami megtakarított és újrafestett (valami autóhoz passzoló színben, nem csiricsáré lila, kiwizöld meg strandkorlátkék) lemezfelni a legbiztosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!