Melyik karosszéria típust válasszam?
No meg aztán egy kombi esetében azzal is számolni kell, hogy ha egyszer eladja majd, senki sem fogja neki elhinni, hogy nem egy csillió kilóméteres, pakolós cégautót próbál elmelegíteni. (Illetve használt autó esetén ő számíthat ilyenekre.)
Ami a kombiban lévő csomagtérrolót illeti: egy behúzott csomagtérroló a tolvaj számára felhívás keringőre. Azt jelenti, hogy valami van a csomagtartóban, valami, amiről a kocsi tulajdonosa jobbnak látja, ha azt hiszik, hogy nincs is ott. A behúzott rolós kombit tuti, hogy felfeszítik!
Az meg nem megoldható, hogy a kocsiban nem hagyjunk értékeket. Nekem legalábbis ezernyi limlom hempereg a kocsi hátuljában, pótkerék, üzemanyag kanna, szerszámkészlet, bika kábel, tartalék bovdenek, gumislagok stb stb. kb egy tejesládányi cucc, ami nélkül nem indulok el sehova, de annyira mazochista azért nem vagyok, hogy ki-be hurcibáljam őket minden parkolásnál. Úgyhogy részemről szedán-buzulok, és ha valami nagyot kell vinni, akkor felakasztok rá egy utánfutót. (Legalább nem a kocsi belsejét cseszem szét a rakománnyal.)
Nem gond hogy írtátok a kupét,nekem is tetszik,de én kicsit tartom tőle a kis hely miatt,hogy ha akadna sok zseton,ahogy az 5. válaszoló írta,akkor esetleg második autónak el tudnám képzelni,de így egyetlen autónak hát nem is tudom...
Mindenkinek megy a zöld kéz,még írhattok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!