Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autók formája miért öregszi...

Az autók formája miért öregszik meg olyan gyorsan?

Figyelt kérdés

Amikor kijön nagyon nagy szám, aztán pár év múlva már fel sem tűnik, beleolvad az utca forgatagába.

Hétköznapi autók közül nagyot szólt a régi Fiat Bravo, az egybe lámpás Civic, a cicalámpás BMW. Ma már nem nagy szám egyik formavilága sem, de emlékszem az első 1-2 évben forogtak mindegyik kocsi után.

2013. nov. 6. 16:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

8:

Én meg Dunántúlon nőttem fel, és látom, hogy mennyire hamis ez a kép. Egyedül Győr az ami nem hanyatlik, meg a nyugati határszélen Ausztriába járnak át dolgozni, de itthon már egyre kevesebb a lehetőség. Tudom persze, hogy Csongrád rosszabbul áll, de attól függ mihez képest, mert pl. Baranyához képest már nem.

Hogy a kérdéssel is foglalkozzak, engem sosem foglalkoztatott, hogy feltűnést keltsek az autómmal.

2013. nov. 6. 19:46
 12/13 anonim ***** válasza:
Egyébként érdekes módon nekem a 90-es évek lekerekített formavilága mindig új autó érzést ad, mert akkoriban voltam gyerek, a 80-as évek és a 90-es évek elejének szögletessége meg a régi autó érzést adja.
2013. nov. 6. 19:47
 13/13 anonim ***** válasza:
Kérdés,hogy a szép autók hány százaléka van ténylegesen kifizetve,és mennyi az ami hiteles. Már lovettára gondolván. Mert a magyar ember bátor ember,nyakig a xar közepén is bevállalja hitelt :D
2013. nov. 6. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!