Az ő formája elérhető naturálban?
A linken látható emberéhez hasonló testalkatot el lehet érni naturálban ? A fegyencedzést is csinálom, meg edzek konditeremben is. Napi 3x eszek és kb 56g fehérjét eszek meg naponta (több kajára sajnos nem futja) és amúgy ektomorf alkat vagyok.
megjött a szokásos napi naturál test elérhető így meg úgy kérdés:)
amúgy sztem amit a képen látsz, jó genetikával a mai tápszerekkel elérhető már.
Kérdező szeretném ha kicsit használnád a buksid.
A szteroidokat 1950 körül találták fel. A linkelt férfi pedig az 1800-as évek végén élt. Mégis mennyit koxolhatott?
Hát napi 3 étkezéssel és 56g fehérjével nem fogsz elérni semmit.
Az ember fehérje szükséglete 0,8-1,2g/ttkg. Ahhoz hogy fejlődj minimum 1,5 de inkább 2g kell.
Mi is szegények vagyunk, de azért mégi megtudom oldani, hogy napi 5-6x egyek igaz nem csirke - rizs kombón élek és a 2g sincs meg minden nap,de legalább az alap szükségletet teljesítem, hogy ne csak visszafejlődjek.
Ekkora tömeg elérhető naturálban, sok-sok év kemény munkájával és jó étrenddel. De tartósan nem valószínű, hogy ilyen száraz is maradsz, hacsak nem vagy genetikai csoda.
Üdv,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!