Otthoni testedzéssel elérhető látványos eredmény?
Figyelt kérdés
újra elkezdtem, napi szinten súlyzózok (20x,30x), és felüléseket csinálok (30x), "amikor csak bírok".
anno napi 100 fekvőt csináltam csak, elosztva, ez a kép akkoriban készült :
gondolom az látszik, hogy sose voltam dagadt g*ci, sőt :D szóval én nem a "zsírból építkeznék", mint sokan... :)
2013. okt. 23. 19:55
1/7 anonim válasza:
Ekto és mezo között vagy szerintem. Jó gentikának tűnik.
De teljes tesre kell edzeni,és étrenddel.
2/7 A kérdező kommentje:
az biztos, egy kilót sem tudnék felszedni, mégha kínoznának sem. 60 kiló vagyok évek óta. ja és még futok is napi szinten. kerékpárról nem is beszélve, szóval van mozgás. csak szeretnék látványosabb izmokat is :D
2013. okt. 23. 20:10
3/7 anonim válasza:
olvass sárgakapszulát, googliban megtalálod.
4/7 anonim válasza:
Te valami genetikai csoda lehetsz, ha egyáltalán nem tudsz hízni.
5/7 A kérdező kommentje:
örököltem :D ( valami "jót" is...) apám elmúlt 50, és még csak most kezd sörhasa lenni, pedig zabál mint a gebe
2013. okt. 23. 20:43
6/7 anonim válasza:
zabál, mint a gebe? Valamit összevekertél :D
7/7 anonim válasza:
Én az otthoni edzésem egyedüli látványos eredménye az volt, hogy össze basztam a parkettát. Azóta konditerembe járok.
Látványos eredmény érdekében tedd Te is azt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!