Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tesztvezetésen összetörtem az...

Tesztvezetésen összetörtem az autót, totálkárra minősítették a 25 milliós autót, a casco önrész 10%. Kb mikorra küldik a számlát ha küldik?

Figyelt kérdés

mire számíthatok? és ha nem tudom kifizetni és nincs semmi a nevemen?

sajnos egy körforgalomba túl sebesen mentem és beleborultam az árokba.

2013. nov. 3. 09:01
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nem egészen így akarta, csak így alakult. Menőzni akart, hogy ő amellett hogy már egy kézzel le tudja tépni a WC-papírt, 60-as táblánál 180-al kente a száját egy négykarikásfócvágennek, aztán nem adta ki az ívet, és megtört... de ő megúszta.

Menő akart lenni, aztán úgy járt, mint a viccbeli vadász azzal a bizonyos medvével: " -Vadász, vadász, szerintem te ......ni jársz ide!"

2013. nov. 3. 19:08
 22/22 Napkiraly ***** válasza:
100%

irigykedhetünk rá :)

Nem azért nem hiteles, mert ültek mellette (láttam már ilyen - jóbarát a kereskedésből megengedett ezt-azt) hanem mert audi szalonokban nem nagyon van tesztautó Magyarországon (voltam ott, kértem a tesztautót, mondták hogy nincs, elmentem és vettem máshol autót.

Irigykedhetünk rá: nincs semmije, és perkálhat 2500 000 + 300 000-t a minimálbérének 50%-át kitevő 30ezer ft-os havi részletekben. Közben lenézi a suzukist

2013. nov. 3. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!