Ha rosszul volt lezárva a motorháztető, a menetszél felvágta, és balesetet csinált, akkor arra fizet a CASCO?
Igazából már részleteztem, nincs más nagyon. ha az számít csaco szempontjából, hogy rossz volt a zár vagy feledékenységből maradt nyitva, akkor ezt is mondjátok meg lécci, de mondjuk fogalmam sincs.
Magában az autóban okozott kárt + a lerepült motorháztető még két másikban, de személyi sérülés nem történt.
Nincs az az autó amely mondjuk 150nél ne vágódna fel a géptető ha felpattintod belülről.
A Ford Scorpio mk2-es modelljénél tipushiba volt a géptető zárprobléma,3 ismerősömnek vágódott fel autópályán,összetörve a szélvédőt,egy esetben az "A" oszlopot is,pedig csak a zár volt hibás,nem a retesz,ráadásul dupla reteszes, mindkét kétoldalt zár mint a mercim..
hát ez jó kérdés ... nemtom, csak annyira emlékszek h beterítette a szélvédőt majd repült ...
csak azért kérdeztem külön, mert hátha kitalálják h ha feledékenység meg az én hibám meg stb, akkor nem fizet vagy tudom is én ...
és mi lett az ismerősöddel?
bár egy típushiba megint más sztem ...
csak olyan 70-nél kapta fel a menetszél, de hidd el, így is repült ám jó nagyot, úgy kiszedte a helyéről mint a huzat, szal van ám ott erő ..
ja és semmit se vettem észre, nem rezonált előtte, semmi se volt gyanús
ja értem, na pont erre lettem volna kíváncsi h pl mondhatják-e h nem fizetnek mert az én hibám, gondatlanságom stb.
ezek szerint ezt akkor se mondhatják, ha valaki részegen töri össze a kocsiját? csak mert mintha derengene valami ilyesmi, hogy ha gondatlanságból, az én hibámból következik be, akkor mégse, de lehet h keverem a kötelezővel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!