Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tesztvezetésen összetörtem az...

Tesztvezetésen összetörtem az autót, totálkárra minősítették a 25 milliós autót, a casco önrész 10%. Kb mikorra küldik a számlát ha küldik?

Figyelt kérdés

mire számíthatok? és ha nem tudom kifizetni és nincs semmi a nevemen?

sajnos egy körforgalomba túl sebesen mentem és beleborultam az árokba.

2013. nov. 3. 09:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Kamukérédés
2013. nov. 3. 11:05
 12/22 anonim ***** válasza:
90%
Köszönjük szépen az esti mesét.De most már aztán indulás tanulni mert holnap iskola van és egy 5.osztályosnak is fel kell rá készülni.
2013. nov. 3. 12:02
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
nekem ebben a mesében legjobban a bal lábas fékezés tetszik :D
2013. nov. 3. 12:46
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Milyen érdekes, hogy nem volt benne a hírekben. Pedig egy falusi bérlakás lakója (wtf??) az Audiba bement, hogy tesztvezetni akar, kapott egy R8-ast és árokba borította. Ekkora ... Ahh.. :D

És az a legnagyobb röhej, hogy nem elég, hogy túlélte a 160-nal való ütközést, meg a gyakorikerdesek.hu-n túráztatja a valagát. Azt végképp nem értem, hogy minek szidja a Suzukit, miközben autója sincs. És ha nincs autója és bérlakásban él, akkor megkockáztatom, hogy jogsija sincs. Tehát autóba se engedték volna, nemhogy felügyelet nélkül.

2013. nov. 3. 12:55
 15/22 anonim ***** válasza:
#13 - én is szoktam bal lábbal fékezni a forgalomban. Amióta átülhettem hivatalosan a T betű nélküli kocsiba, azóta csinálom, persze csak amikor meg vagyok őrülve és éppen tolom neki, mint egy félőrült. :)
2013. nov. 3. 12:55
 16/22 A kérdező kommentje:
nem R8 volt, hanem S5 kupé
2013. nov. 3. 13:00
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem írtál privibe, de igazam volt a hozzászólásomban is! Suttyó vagy és főleg aktuális szervdonor, meg egy nagy hantás , nagy arcú irigy kis senki!
2013. nov. 3. 13:02
 18/22 anonim ***** válasza:
93%

A jereváni rádió jelentette, hogy Moszkva belvárosában Volvókat osztogatnak. A hír igaz, egy két apró eltéréssel: Nem Moszkvában, hanem Péterváron, nem Volvókat hanem Volgákat, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak.

Kb ilyen lehet a kérdés sztorija is. Nem az Audiba, hanem az Aldiba ment, és a kölcsön kocsiból is annyi igaz, hogy a 100 forintos betétdíjért cserébe próbálta visszatologatni a kocsikat a tárolóba, de az egyikkel megkarcolt egy parkoló autót, és a bitronsági őrök elhajtották. Ez a kérdező története az én olvasatomban.

2013. nov. 3. 13:10
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
szerintem te max need for speedben vezettél s5 coupét :D
2013. nov. 3. 14:06
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Abban mi a poén, hogy felteszek egy nyilvánvalóan kamu kérdést, amiben baleknak állítom be magam, aztán boldogan olvasom a gyalázásomat?

Ez valami szado-mazo szeánsz?

2013. nov. 3. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!