Mit lehet tenni ha rozsdásodik a kocsi kasznia? 20/L
"Öregem, ha te tudsz nekem mutatni egy öt-tíz éves felújított veterán autót, ami télen-nyáron utcán áll és napi használatban van, de nincsen rajta sehol egy kis vakrozsda, sehol egyetlen hólyagocska, vagy repedésecske a vastagon felkittelt részeken, akkor én budapest általad megválasztott közterületén nyilvánosan kinyalom a segged vagy leszoplak (amelyiket jobban élvezed.)"
Kezdhetsz edzeni!
:D
Persze már megint az én csoda autómmal jövök, de 14 éves, kb. 4-5 éve az előző tulaj megfogott vele egy szalagkorlátot, így tört a jobb eleje és a jobb első ajtó is. Vidéki lakatos kicserélte az elemeket, színre fújták, és még nem rohad! Bár ez az autó egyébként se rohadós fajta! Igaz doblemez sincs benne, mint a Fiat Tipo-ban sem. Ezek már nem ladák, hogy rohadjanak mindenütt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!