Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kertes ház elől tényleg nem...

Kertes ház elől tényleg nem fognak ellopni egy kocsit?

Figyelt kérdés

Haveromnál voltam, mikor át jött hozzá egyik haverja. És folyton a kocsit nézte az ablakból, hogy reméli nem lopják el. És mondta röhögve a haverom, hogy a ház elől nem fognak 1 kocsit se ellopni... Főleg nem itt a 16. Keruletben Budapesten...

Igaz ez? Ház elől nem fog senki megprobalni ellopni egy kocsit?

2013. nov. 1. 12:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Ház elől nem tudom, de garázsból és zárt udvarból simán.
2013. nov. 1. 12:42
 2/8 anonim ***** válasza:

Bárhonnan lophatnak.

Ismerek olyat, akinek a garázsából vitték el éjszaka.

2013. nov. 1. 12:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen kocsi. Az én keretes házam elől már lopták el a szomszéd vendégének BMW-jét, de az én 25 éves fordomhoz még soha senki nem nyúlt. Pedig másfél éve elromlott az ajtó zárja is, csak be kellene ülni...
2013. nov. 1. 13:38
 4/8 anonim ***** válasza:

Éjszaka inkább, amikor alszanak az emberek és le van húzva mindenütt a redőny. De nappal azért nem. Nem tudhatja épp melyik függöny mögül kukkolják.

Nekem olyan ladám volt, hogy elhagytam a kulcsot és az elefántfülön keresztül lehetett nyitni a vezető oldali ajtót, beindítani meg mint a filmekbe a vezetékekkel lehetett :)))

2013. nov. 1. 14:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Azért nem olyan gyakori az autólopás, ha lezárta akkor nem kell aggódni. Egy járókelő akinek megtetszik a kocsi az nem fogja tudni kinyitni és beindítani. Ahhoz profi autótolvajnak kell lenni.
2013. nov. 1. 17:42
 6/8 A kérdező kommentje:
Azt mondta haverjnak 2x is ellopták ugyan onnan a kocsiját! Csak volt benne ilyen rendszer izé, ami lekapcsolta a motort.
2013. nov. 1. 17:56
 7/8 Napkiraly ***** válasza:
lopnak onnan is, de kevésbé szívesen. Feltünő ha ott motoszkál valaki. De ha az a kocsi kell, elviszik onnan is
2013. nov. 1. 19:34
 8/8 anonim válasza:
Nekem is ezt mondta a barátom, szintén a 16. kerületben.
2013. nov. 17. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!