Könnyű egy ferrarit ellopni?
Figyelt kérdés
2009. szept. 28. 23:49
2/28 anonim válasza:
hát én szerintem ferrarit még találni se tudnék:D de ha azmeglenne onnan tuti sima ügy:D
3/28 anonim válasza:
úgytudom a ferráriban bolygóra kiterjedő GPS van meg pajzsteknológia
igy elég nehéz ellopni
mikor betöröd az ablakát és ki akarnád nyitni a motorháztetőt nem fog menni a pajzsteknológia miatt vagy ha sikerül is ellopni a közetkező sarkon már várnak is
4/28 anonim válasza:
hát ha kabrió és benne van a kulcs akkor igen
5/28 anonim válasza:
a második válaszolónak hogy indítanál be egy ferrarit ez nem olyan mint a filmekbe hogy összeraknak pár dródot oszt már megy is ladába lehet hogy sikerül de ferrariba tuti nem
6/28 anonim válasza:
második vagyok és ironizálni akartam ^^
7/28 A kérdező kommentje:
harmadiknak: sztem minden GPS egész bolygóra kiterjedő, mert a GPS műholdak lefedik a teljes Föld-felszínt. ráadásul az autókban levő GPS tudtommal csak egy vevő, tehát ha ellopják a kocsival együtt a GPS-t is, akkor hogyan olvasod le, h mi van a GPS-en? vagy van erre már megoldás? ( pl. lehetne GPS-mobilhálózat kapcsolat, lehet, h van is, nem tudom. )
a pajzstechnológiával kapcsolatban kösz az infót!
2009. szept. 29. 23:38
8/28 anonim válasza:
darus teherautó. egy ponyvával v valamivel ami eltakarja addig ameddig a műhelybe nem érsz.
9/28 A kérdező kommentje:
de egész úton vijjogni fog a riasztó, nem?
2009. okt. 4. 20:50
10/28 anonim válasza:
nem ponyvával kell eltakarni a GPS jelet hanem ólommal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!