Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Könnyű egy ferrarit ellopni?

Könnyű egy ferrarit ellopni?

Figyelt kérdés
2009. szept. 28. 23:49
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
ahhoz ólom sem kell, még az alumínium is leárnyákolja, de a tulaj egyébként is csak akkor látja a GPS-t, ha a kocsijában ül. és úgy ellopni egy ferrarit, h bent van a tulaj, hát necces...
2009. okt. 4. 22:20
 12/28 Hintalow ***** válasza:

Igazán nem is az ellopása a móka, hanem hogy utána mit csinálnál vele kis hazánkban..

Eladni? Szerintem esélytelen.

Szétszedni alkatrésznek? Nem hiszem hogy sokan vesznek Ferrari alkatrészt kéz alatt.

2009. okt. 5. 16:01
 13/28 anonim ***** válasza:
A gps amiröl beszéltek, az nem vevő hanem adó. Nyomkövető, angol neve tracker. A helyes ellopási mód a hütőkamion, leárnyékol és a riasztó se vinnyog. Probléma a ferrarival hogy garázsban parkolják otthon és nem állnak meg vele a tesco parkolóban sem.
2009. okt. 5. 22:49
 14/28 anonim ***** válasza:

garázstól a kamionig.

Alácsúsztatsz egy kerekeken guruló hidraulikus emelőt... (4 darab..) mivel sportos autó így nem kell az egekig emelni, (a emelő szerkezet kerekeinek viszont strapabírónak kell lennie!) és már tolhatod is a hűtőkamion felé..

2009. okt. 5. 23:24
 15/28 anonim ***** válasza:
hát durva arc lehetsz ha ez a legnagyobb problémád:) am sztem nem mer aki kiad érte sok10milliót az oda is figyel rá
2010. febr. 17. 22:28
 16/28 A kérdező kommentje:

utolsónak:

nem ez a legnagyobb problémám. de azért durva arc vagyok. amúgy köszi a választ.

2010. febr. 22. 00:35
 17/28 A kérdező kommentje:

érdekes, h mindenki arra gondol, h én akarok ellopni egy ferrarit, pedig pont fordítva van:

nem tudom, h ferrarit vegyek-e, vagy valami olcsóbbat?

(mert ha a ferrarinak - 5 percre magára hagyva - lába kel, akkor inkább veszek egy BMW-t vagy audit.)

2010. márc. 31. 06:16
 18/28 anonim válasza:
szerintem vegyél nekem egy ferrarit magadnak meg egy bmwM3Cabriot:)
2010. máj. 20. 20:34
 19/28 anonim válasza:
ja és én el is hiszem,hogy van pénzed egy ferrarira!
2010. júl. 8. 19:05
 20/28 A kérdező kommentje:
még nincs, de lesz!!!!
2010. júl. 13. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!