Igaz az h először nem lehet piros ferrarit venni?
Figyelt kérdés
csak ha már vettél előtte egy más színűt...2010. jún. 9. 20:15
1/8 anonim válasza:
Igen, ellenkező esetben megerőszakol egy gorilla.
2/8 anonim válasza:
nem, nem igaz.
nincs ilyen kikotes.csak bizonyos modelleknel azok akik mar vettek elotte Ferrarit elonyosebb poziciobol vehetnek kocsit(elonyt elveznek a varakozasi idoben).ez kicsit zavaros de remelem ertheto.
van egy ket modell aminel a piros szin durvan felaras . . .
3/8 A kérdező kommentje:
köszi a normális választ utolsónak:)
2010. jún. 9. 20:26
4/8 anonim válasza:
Helytelen válasz. Egyszerűen vannak olyan csúcsmodell ferrarik amit csak olyan vehet meg aki már "tagja a ferrari klubnak", ergo legalább 1 autót vett már előtte. Ezek az autók olyan drágák h csak személyre készítik őket, és mindent a vevő mond meg.
5/8 anonim válasza:
20:33 Ne zavarjon hogy minden Ferrari ilyen... Nincs sorozatgyártású ebből...
6/8 anonim válasza:
20:33-nak
20:21 vagyok
valoban vannak olyan modellek amiket csak ''klubtagok'' vehetnek meg, de a kerdes az volt hogy egy uj ''klubtag'' vehet-e piros kocsit.VEHET. a szint ugyanugy valasztod ki mint egy Renault-nal(csak tobbet fizetsz erte).
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
Persze.A mai válságos baromságban, örülnek ha valaki vesz valamit, nem hogy a színein problémáznának!Na meg ha én bemennék és nem olyan színűt adnának amit én kérek(NEM KEVÉS PÉNZÉRT)simán rájuk vágnám az ajtót, de mivel nem fenyeget e veszély, csak derülök ezen a dolgon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!