Hogy tudták ellopni?
A motorháztető felnyitása hozzáértőnek nem okoz gondot és simán elvágható a kürt kábele.
Az én autómat vontató kötéllel elhúzták két sarokkal odébb (miként ez a guminyomokból kiderült) és ott rakták fel egy teherautóra,2 különböző profinak vélt riasztó ellenére.
:(
Autómentővel... Nem értek egyet a kollégákkal...
Nagyon elavult módszer, ráadásul így sokkal nagyobb a lebukás veszélye, azt biztos, hogy minden kolléga megállítja...
Soha nem gondoltam volna, hogy a betörők, gépkocsi feltörők, lopók milyen egyszerű dolgokat használnak mennyire sikeresen...Nem célom tippeket adni, nem fogom leírni..
Én egyébként biztos nem adnám oda soha a kulcsot. Pl. gumicserénél sem..., inkább kicserélem magamnak. Olyat is hallottam, hogy a jobb tükörben már le volt gyártva a pótkulcs, pót forgalmi és csak érte mentek. Ha központi záras, akkor egy nyitásod, vagy zárásod alkalmával egy vevőegységgel már le is másolták a nyitó frekvenciát...stb.
Valószínűleg ezt sem úgy vitték, pedig egy audiban ugye vannak bizonyos védelmi megoldások, nem egy csavarhúzóval, vagy körömcsipesszel elvihető trabant..:
Teleszkópos lopásgátló hát ez kész :))))
Te kérdező!És eddig milyen autókba szerelted be ha meg szabad kérdezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!