Önindító hiba, vagy valami más?
leállítottam a kocsit utána kb 1 percre rá indítanám be és semmi
amikor ráadom a gyújtást akkor minden kivilágít a műszerfalon fordítom tovább ,hogy indítsam és semmi elhalványodik minden a műszarfalon és csak 1 kattanást hallani önindító nem teker semmi vissza fordítom a kulcsot akkor megint minden kivilágít rendesen akksiba (12,3V) van
és ha folyamatosan indításon van a kulcs akkor meg nagyon lassan folyamatosan kattogóhangot lehet hallani és a műszerfalon elsötétül minden
és nem tudom ,hogy számít e ,de be volt melegedve a motor és amikor indítottam volna rá akkor a víz hőmérséklet jelző lement 0 ra amikor csak simán gyújtáson volt akkor meg jelezte ,hogy milyen meleg a víz
milyen válasz lett kitörölve ? na mind1
próbáltam megmozgatni az akksi sarukat ,csiszolni nem csiszoltam mert nem volt nálam csiszolópapír + szakadt az eső ,de nem lett jó ,de megpróbálom majd csiszolni is
am elég ez a 12,3V vagy rá kéne tölteni ?
Szerintem is akku
Vagy rég használtad a kocsit vagy döglődik az akkud
Amugy elég sovány a 12,3V
Melegen indítottad újra: ezt írtad.
Nem véletlenül beindítottad elmentél valahová közelben és még nem töltött rá rendesen a generátor az akkura. rendesen?
Biztonság kedvéért néznék töltést is, de igaz azt jelezné a műszerfalodon ikon, ha azzal lenne probléma
továbbra is csak kattog most voltam lent megpróbáltam megpucolni a sarukat, de hát mint halottnak a csók
kb 1-1,5 hónapot állt a kocsi mert szerelés volt ,de kb 1 hete lett beindítva 3 napig járatva volt az autó mert hűtőrendszer lett mosva valami tisztító adalékkal , én 2 napja járok vele ma is 30 KM megtétele után állítottam le 1 percre amíg kinyitottam a parkoló kapuját és utána nem indult
na majd holnap megnézem amit írtatok ,hogy indításnál mennyire esik le az akkumulátor feszültsége
az akkumulátor kb 1 éves
am majd ha holnap megpróbáljuk betolni és úgy indul akkor lehet, hogy akkumulátor lesz a baja nem is önindító ? am rosszul írtam mert nem is lassan kattog hanem folyamatosan egymás után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!