Hibajelenség: Nagyobb fékezéskor ritkán, de előfordul, hogy leáll a motor, és utána az önindító sem teker. Mi lehet a probléma?
Ha megmozgatom az önindító csatlakozóját, utána egyből megjavul, be tudom indítani az autót. Nem vagyok biztos benne, hogy a lassulás (fordulatszám csökkenés) okozza, de olyankor szokott jelentkezni a probléma. Ha valaki tapasztalt már hasonlót, vagy van valami jó ötlete, gondolata, szivesen fogadnám, mert elég kellemetlen probléma ez, üzemi hőfokú motornál kizárt, hogy megmozgassam a kapcsolót, és sajna nincs mindig velem utitárs, hogy betoljon:D
Válaszokat előre is köszönöm!
Update:
Kikisérleteztem, a leállás és az önindító nem függ össze, mert volt rá példa, hogy leállás után tekert rendesen az önindító. Egy 92-es Renault Clio a szóban forgó autó, ABS nincs, direktszűrő van feltéve. Egyébként minden nagyon jó, ez a leállás is alkalmi dolog, mondhatni ritkán fordul elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!