Indítási hiba (zárlat)?!
Az előbbiekben írtam, motorolaj hibára gondoltam ami megfogja a nagy hidegben a motort.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__386..
A hiba az volt, hogy az önindítópersely a nagy hidegben beszűkült, így az önindítót kissé megfogta.
Ezt orvosoltam egy cserével. De a kocsim még mindig hol indul hol nem. Most már az elektronikára gondolok. Mivel sikerült beindítanom, járattam, majd amikor mentem vele és bekapcsoltam a rádiót 2 perc után menet közben leállt az autó. Ráindítottam és kb 1,5 perc indítózás után indult csak be. Melegen a motor mindig pöccre indult, de volt hogy tankolásnál a rádió szólt, majd miután el szerettem volna indítani az autót nem indult csak iszonyat nehezen.. Egyik ismerősömmel indítóztattam miközben a motorháztető alatt tétlenkedtem, és a generátornál láttam egy szikrát, mintha áthúzott volna a fém szíjburkolathoz. Lehetséges hogy ez valami zárlatot okozott? Vagy az üzemanyagpumpa relé hol működik hol nem?! Mielőtt szerelőhöz viszem szeretném tudni hogy valaki járt-e már így mint én, és hogy mi lehet az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!