Milyen autót vegyek? RENAULT TWINGO, DAEWOO MATIZ és SUZUKI SWIFT jöhet szóba. Többi lent!
Figyelt kérdés
Női tulajdonosnak lesz, munkába járáshoz a kb. 10 km-re lévő munkahelyre, meglehetősen rossz úton. A lényeg, hogy bírja a minden napos használatot és KEVESET fogyasszon! Mivel van egy nagyobb családi autó is, az nem számít hogy 3 ajtós vagy öt, stb.
SÜRGŐS a vásárlás, ezért kérlek ne ajánljatok más típust, mert ebből a 3-ból tudok jelenleg választani. Árban a Twingo és a Matiz megegyezik, a Suzuki kicsit olcsóbb.
A Twingo 18 éves több, mint egy év műszakival, a Matiz 15 éves decemberig van műszakija, a Suzuki 14 éves + lejárt műszaki.
Köszönöm a válaszokat előre is!
2013. okt. 16. 06:29
11/15 anonim válasza:
A három közül egyértelműen a Twingo.
12/15 anonim válasza:
menettulajdonságok hasonlóak vagyis mőség alapján lehet választani úgyhogy swift
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! A Matizt rögtön ki is zártam, az ismerősök sem ajánlották. Eléggé a Suzuki felé húztam, de a megtekintettek mind nagyon leharcoltak voltak. Találtunk egy elég szép Twingot, végülis az lett a befutó. Még csak 1 napja van nálam, remélem, hogy nem bánom meg.
2013. okt. 20. 22:24
14/15 anonim válasza:
A Twoingora szavaztam volna, örülök, hogy az lett! :-)
15/15 A kérdező kommentje:
Örömmel mondhatom, hogy a döntést azóta sem bántam meg. Bátran ajánlom a Twingot. Persze 18éves és apróbb hibái vannak, de ez természetes. Eddig hátsó fékmunkahengert kellett cserélni, amit megúsztam 8e Ftból. Pár hete pedig elkezdett rángatni, de csak az elosztófedélnél volt probléma, csiszolópapírral megoldottuk, cserélni sem kellett. Most pedig az olajcsere vált aktuálissá, tehát azt gondolom, nincs okom panaszra. :)
2014. jan. 25. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!